היי ..חזרתי אחרי שלונג טיים לא הייתי...שאלה: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה ..אני אמורה לקבל ביום ו' הקרוב ,(בתקווה שלאאאאא!!!)אז ככה:בשבועיים האחרונים אני מרגישה רעב תמידי ,בשבוע האחרון רגישות בשדיים,הם לא קשים רק גדולים ונפוחים יותר..ובימים האחרונים מרגישה כמו קושי לנשום וקצת גלי חום אבל הקושי לנשום הוא כתוצאה מכבדות מסוימת שמונחת לי על אזור החזה ...האם אלו הם חלק מאותם סמנים מיוחלים??

מיטל
9 תגובות
עמוד 1

• בהחלט כן
  • בעזרת ה'... שאלו יהיו התחושות של הריון........בהצלחה

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...

• בהצלחה.

הלואי שזה הריון.אבל אם לקחת הורמונים יש לזה תופעות כמו בהריון.

נקוה לטוב.
  • לא ...מאמי הכל נעשה באופן הכי טבעי שיש .
    תודה רבה על תגובות מהירות ו...מעודדות

מיטל

• מחזיקה לך
    בע"ה הלוואי ותבשרי לנו שאת ב ה ר י ו ן ...
    עצה ממני.. אל תבדקי מהר .. גם אם ממש את מסוקרנת, תחכי ככה יומיים שלושה אחרי האיחור

בשורות טובות
  • אופס עכשיו מתחיל לכאוב לי הגרון ..עוד סימן ??
    השלושה ימים האלו יעברו לי כמו נצח

מיטל
  • טוב מה קשור הגרון??!!
    שאר הסימנים תקינים ביותר, תהיי רגועה ואל תתרגשי יותר מידי, תחכי לדבר האמיתי: איחור של ה-
    מאחלת לך בשורות טובות בקרוב!
    תעדכני!

sOsHi
  • בהריון הראשון גם נעשיתי חולה ,כנראה שמערכת החיסון שלי קצת נחלשת כש....אבל בתכל'ס את יודעת כל סימן קטן רוצים לפרש לכוון אחד....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה