איך שנמאס לי....... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הייתי אם בעלי באירוע וכולם שאלו אותי אם אני בהריון....??.... למה לשאול אני יודעת שהשמנתי אבל אני לא בהריון אז אחד מהחברים של בעלי אמר שהוא שואל בגלל שייש לי תנועות גוף כמו אצל אישה בהריוןןן נו באמתת לא לשאול רק זה היה חסר לי ....אין לי כוח יותר אני כול כך רוצה להיות בהריון אני כול כך רוצה ללדת אבל זה לא מצליח לי.... לא משנה מה אני עושה.... אני כבר עייפה מכול זה הייתי אצל רופא נוירולוג כי בזמן האחרון יש לי כאבי ראש מטורפפים אז הוא אומר לי שאני חייבת להירגע וכל המיגרנות שייש לי זה בגלל לחץ נפשי שאני גורמת לעצמי בזה שאני לוקחת הכול ללב הוא שאל אם אני יישנה בלילה ואמרתי לו שלא...הוא נתן לי תרופה שאמורה להרגיע אותי ולגרום לי לישון טוב בלילה אבל זה לא עוזרר אני עדיין באותו מצב רוח ואני עדיין לא יישנה בלילה... מה אני ייעשה

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
6 תגובות
עמוד 1

• אוף, אני מכירה את זה..

• יהיה בסדר גם לך יהיה בעה"

נכון שזה קשה ואפילו קשה מאוד.

את גם ככה בלחץ אל תתיחסי לכל מילה שאומרים.

כששואלים אותך את בהריון?

תעני בציניות מה ניראה לכם? תנסו לברר את התשובה לבד ככה תגידי.

אני מציעה לך לבחור ספר טוב.לפני שאת רוצה ללכת לישון.

תתחילי ליקרוא.ואז דמעות בעינים קצת שורפות ואת נירדמת.

שיהיה בהצלחה.
  • זה הכי מרגיז בעולם ,במיוחד שאת מאוד מייחלת לזה..אבל לא צריך להתייחס לאנשים חסרי טאקט כאלו ..אותי לפני יומיים שאלה הסייעת במעון של הבן שלי אם אני בהריון ,אמרתי לה לא אני סתם שמנה ..והיאאאא התייבשה.
    אז לא צריך להתייחס ולבזבז אנרגיות ,תשמרי את האנרגיות שלך למה שאת באמת צריכה ..מאחלת לך המון בהצלחה ומחבקת אותך חזק חזק ושלהבא ישאלו אותך תדעי איך להגיב ,חוץ מזה שאני חושבת הם לא עושים את זה מתוך רוע סתם קלות דעת .

מיטל
  • אני יודעת כמה שזה מרגיז, וכמה אנשים הם חסרי טאקט,
    צריך פשוט להתעלם,
    אני עונה ישיר ולעניין: אני סתם שמנה ומחייכת....
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • תודה רבה על העידוד !!!!!!!......... זה באמת עוזר ...לשתף ככה דברים שאני איני יכולה לשתף את המשפחה .....
    ושהיה לכולנו סוף שבוע מקסים

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
  • אוי!! איזה אנשים חסרי רגישות וחיים! גם אותי שואלים "נו? אז מתי הריון?" אם אני במצב רוח טוב אני עונה "עובדים על זה" ואם קמתי על צד שמאל אני עונה "אני ממש לא בלחץ, את/ה בלחץ בשבילי?" יאללה שילכו לחפש את החברים שלהם!
    בקשר ללחץ, את חייבת להירגע! מה זה? את מזיקה לעצמך! הגוף רק בתנאים האופטימאליים יילקט להריון! ולא אם את מותשת נפשית, עייפה מהלילות שאת לא ישנה, עם מיגרניות, עצבנית על כל מי שמסתכל עלייך..ככה זה לא יקרה!
    תרפי, תרפי...תהני ממה שיש לך, בעל, סקס, מערכת יחסים, חברים...

בהצלחה!!

sOsHi
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה