היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לקראת הלידה הקרבה ובאה בע"ה הקופת חולים שלי מציפה אותי בחומר על דם טבורי, גם במייל, גם בדואר וגם כל הזמן מתקשרים ורוצים לחפור לי ואין לי סבלנות לשמוע מה דעתכן? יש מי ששמרה דם כזה? זה מצדיק את העלות הגבוהה? ומה זה בכלל אומר.. תודה
11 תגובות
עמוד 1
אני מאוד רציתי לעשות אם את בקופת חולים מאוחדת זה שווה 2200 שקל ויש לך את דם הטבורי שמור ל 15 שנה. דם טבורי זה דם שאוספים מחבל הטבור של התינוק הנולד וזה יכול לעזור שלא נדע לכל מיני מחלות חשוכת מרפא. אני לא הספקתי לעשות את זה כי עד שהחלטתי כבר הייתי בלידה. הדם אומרים שטוב לכל המשפחה שלא נדע מצרות חס ושלום מדרגה ראשונה. למחלות כמו לוקמיה, וכל מיני מחלות כמו סרטן ועוד ועוד.
אני בהריון של שחר שמעתי על זה קצת חקרתי את הנושא ובסוף לא עשינו כלום
בהריון עם דור חפרתי בנושא הפכתי את האינטרנט ובררתי עם עוד אנשים בסוף תרמו את הדם הטבורי למאגר הציבורי אחרי שבדקנו גילנו שרוב הסיכויים להשתמש במנה שלך למשפחה שלך היא נמוכה כלומר שרוב הסיכוי שלא תייהיה התאמה למנה שלכם הסכומים בשמים
החלטנו לתרום ולהיכנס למאגר הציבורי שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אני תרמתי במאגר הציבורי הם הגיעו אליי בלידה ושאלו אם אני רוצה לתרום הסבירו לי שזה נמצא במאגר שלהם ואם משהו זקוק אז נותנים לו ואם אנחנו זקוקים אז נותנים לנו אגב אם הגיעו אליי כי המשקל המשוער של העובר היה כמעט 4 קילו אז זה אומר שיש כמות יפה של דם טבורי זה פשוט ולא מרגישים כלום
גם אני מתלבטת
אנחנו עשינו כשנועה נולדה. מבחינתינו זה היה כמו כל ביטוח שעושים (רכב, דירה וכד') שחס וחליליה לא נצטרך אבל המצפון לא נתן לוותר על זה.
אם אני תורמת?זה עולה לי גם כסף? וחלילה וחס שלא נדע אם אנחנו נצטרך אז נקבל מהמאגר דם מתאים שנתרם אליו גם? הדם הטבורי של התינוק לא בהכרח יתאים לו?לא הבנתי את הסוגיה הזו
זה לא עולה כסף יש כמה בתי חולים שעושים את זה צריך לראות את הרשימה מי ואיפה אם את מחליטה בבית חולים שיש את השירות הזה הם באים לבד
את מקבלת ספח כזה שתרמת דם טבורי זה כמו שתורמים דם אז יש לך ביטוח של מנות דם לך ולמשפחה ככה שאם את צריכה וזה מתאים את יכולה לקבל את המנה שלך ובמידה ויש מישהו אחר שזה מתאים לו זה הולך אליו זה כמו מאגר מוח עצם שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי