למה יש כ"כ הרבה קוראות ורק מעט מגיבות???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות כמוני כמוכן(אני בטוחה..) מאוד שמחה שמגיבים לי ומאוד מעודד אותי!
    אבל יש הההמון הודעות של בנות כאן בפורום שיש להן הרבה קוראות וכ"כ מעט תגובות (ויש כאלו שבכלל אין..חבל .)..מצטערת אבל סתם חשבתי ב"קול רם "....אוהבת אתכם ומאחלת לכולכן שבע"ה ה-בדרך!!!

מיטל
6 תגובות
עמוד 1

• את צודקת בהחלט.

אך יש פעמים שבנות שואלות שאלה על טיפול כל שהוא.ואין בידעתי לענות אז כך גם אין לי מה להגיב.

לא חלילה כי לא בא לי.רק מחוסר ידיעה.

• הנסיכה 35 צודקת.... לא תמיד יש תשובות יש דברים שלא ידועים לי למשל אז אני מעדיפה לא לענות סתם ולבלבל מישהי שצריכה תשובה קריטית

בשורות טובות

• מסכימה עם הבנות

• מיטל
  • כי לפעמים את קורא משהו שמישהי כותבת ואת לא יודעת איך בדיוק להגיב ... כי את נמצאת באותה סיטואציה... באותו מצב....

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
  • כי יש פה הרבה משתתפות סמויות,
    שמעדיפות רק לקרוא מבלי לענות...
    אני במקרה עליתי על שתיים כאלה (חברות שלי)...
    שנראה להן מוזר לכתוב ככה סתם...הן לא ממש בתוך זה...
    קוראות, לומדות....וזהו...לא מגיבות....זה לא מעניין אותן מבינה?
    כל אחת ומה שטוב לה, הכי חשוב לא להתרגש מזה...
    מי שרוצה תענה ומי שלא - לא
    מיה שמחכה לחסידה.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה