למיכל- ולכל מי שרוצה להשתתף....:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בתגובה לשרשור של אהבת אם-
    [.

56 תגובות
עמוד 2
  • טוב..אני פריג'ידר ואתן תנור חונק...
  • ואי ואני חשבתי שמשהוא לא בסדר אצלי
    טוב לדעת שיש עוד כמוני
    גם אני לא מישתגעת על לחבק ולנשק ילדים לא שלי
    ליפעמים לא נעים
  • אני בדיוק ככה! במיוחד עם ילדים- אני לא אוהבת שנמרחים על הבנות שלי (בעיקר בגילאים הקטנים- אמילי כבר בגיל שהיא יודעת להגיד מתי היא מוכנה ומתי היא לא מוכנה לחיבוק/נישוק) לכן אני לא אוהבת להמרח על אחרים, גם ילדים של חברים קרובים.
    אני נותנת את הזמן לילד לבוא בעצמו, וזה הכי כיף בעולם...ואם הוא לא בא-לא נורא! כל תקשורת איתם עושה להם טוב וכיף.
    מיכל- משפט אחד אני לא מתחברת אליו 'תהיה גבר וקום' לדעתי גם לגבר מותר לבכות גם אם זה לא 'מוצדק'
    סליחה אורטל אבל את לא אגואיסטית?? כולנו אגואיסטים..הרי זה שהבאנו ילדים לעולם כל כך אכזר- לא הופך אותנו לאגואיסטים?? אחת חושבת שלהביא שניים בהפרש קטן זה אגואיסטי ואחרת חושבת שלהביא בהפרשים גדולים היא אגואיסטית- שימי לב לבחירת המילים שלך
  • נוגעעע יפה שלי זה ביטוי...
    לתת לו את העוצמה שהוא חזק וחסון והוא כמעט כל יכול..להעצים אותם...
    אני שם מאחורנית..תמיד..
  • אני יכולה להגיד לכן דבר אחד - מכבדת אתכן ואת דעתכן ואת מי שאתן ואם אתן מרוצות מעצמכן אז מי פה יש לה את הזכות לשפוט אתכן בכלל.

ולגבי עצמי, מחר אזכרה שנה של סבא שלי, ואני מודה על נשיקה, חיבוק, ליטוף שהוא אי פעם "גנב" או קיבל ממני מרצון. לנצח נצחים ישאר לי הריח שלו והמגע שלו כזכרון אהוב!!!
    ואני תמיד מנשקת את בני המשפחה שלי כשאנחנו מתראים, ותמיד רצה אחרי תינוקות וילדים כי אני חולה על זה!!!!
    בעלי דרך אגב שונה, זה מוזר לא כל העסק הזה של לנשק את אמא שלו כשהם מתראים
  • רק אצלי הבן שלי הקטן חרמן? הוא בן שנתיים והוא דורש חיבוקים ונשיקות. איך שהוא רואה את הסבים והסבתות או הדודים הוא הולך אליהם מחבק מנשק וממזמז אותם...הגדול שלי ממש ההפך.
    חוץ מזה קשה לי לחשוב שבאיזה שלב הם לא ירצו נשיקות ממני.
    תחשבו עליכן בתור סבתות, מה לא תרצו לנשק את הנכדים? תתרחקו מהם?
    אני כבר רואה אותנו יהיה כאן פורום ״סבתות חדשות״ ונרשום הודעה:״ הנכד היה אצלי ולא רצה לנשק אותי...״
    לדעתי זה באמת תלוי בגיל הילדים ובכמות הנשיקות והמגע...
    (וירטואלי...)
56 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה