היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז אני פוחדת להתלהב מהר מידי (טפו טפו טפו ) אבל עשינו זאת - היום קיבלתי בטא 1598.0 מחזור אחרון 23.10.10 נראה לכם תקין? זה בערך שבוע 5
ברוך השם.......... אין מאושרת ממני! אני חייבת לציין שהעצה הכי טובה שקיבלתי מכולכן שבזכותה הצלחנו היא שפשוט להירגע!! חודש אחד נרגעתי לא חישבתי מתי יהיה הביוץ.. ולא ספרתי את הימים פשוט נרגעתי -ונהנתי עם בעלי! ואז באו התופעות לוואי בלי שחשבתי עליהן כמה ימים לפני האיחור והבדיקה ביתית היתה חיובית.. ועכשיו הבדיקת דם! תודה לאל!!!!! מאחלת לכולכן בעזרת השם תבשרו לנו בשורות טובות.. אמן!!
13 תגובות
עמוד 1
סופר תקין
מזל טוב ובקרוב אצלינו הריון תקין ובריא 9 חודשים קסומים!!!!!!!!!!!
בטח שתקין!!! סבלנות מ-ש-ת-ל-מ-ת!!!
sOsHi
איזה יופי!!
איזה יופי!! המון המון מזל טוב!!! שיעבור בקלות
מזל טוב!!!!!!!!!!! ובהצלחהה
כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
איזה כייף ..שיהיה לך הריון ארוך ותקין,בע"ה !!!! אפשר לשאול אילו תופעות לוואי הרגשת??!!
מזל טוב שימשיך בכיף מיה שמחכה לחסידה.....
ווואיי....... עשית לי צמרמורת.............. מ ז ל ט ו ב !!!!!!! שיהיה בע"ה הכל תקין וקל אמן...
בשורות טובות
איזה יופי שימחת אותי מאוד, הלוואי לכל מי שרוצה תינוק.
תיהני מכל רגע.
תודה בנות!!! על עליכן... אף אחד עדין לא יודע חוץ מאמא שלי.... אז כיף לקבל ממכן חיבוק כזה גדול!
לmeital333 התופעות לוואי שהרגשתי היו בעיקר בחילות - ולאו דווקא בבוקר.. כאבים בחזה ופיפי כל שעה.. חחחח לא יכולה להתאפק וגם קצת כאבים בגב תחתון.. לחץ כזה מתפללת על כולכן כל הזמן!
איזה יופייי! איזה כיף לשמוע מזל טוב הריון קל ותקין! תשמחי מותר לך!!!!