היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
וואי אני בשוקקקקקקקקקקקק!!! לפני כמה שבועות כתבתי שבדיקות ביוץ מעפנות! שכל החודש הם הראו לי פס אחד, לא הגיוני בכלל!!! היום הגעתי מהעבודה, נכנסתי לפיפי ועשיתי בדיקת ביוץ ולהפתעתי פתאום הופיע פס חזק (בצד של הידית, כרגיל) ופס חלש אבל ברור בצד של הספוג, איזה קטע ענקקקקקקק!!! ואני כולי מקללת את הבדיקות האלה ואת הכסף שבזבתי! חחחחחחחחחחח!!! טוב, אתמול עשיתי סקס (מדהים דרך אגב... ) עם בעלי ומחר אנחנו אמורים לעשות שוב, שאלתי: האם יש לי זרע "שמור" בתוך הגוף? והאם מחר יכול להיות שיתרחש הביוץ?
sOsHi
11 תגובות
עמוד 1
זרע נישמר עד 5 ימים.
בהצלחה.
בבדיקת ביוץ רק כאשר 2 הפסים באותו הצבע יש ביוץ. צריך לעשות אותם במשך 5 ימים בזמן שאת אמורה לבייץ, כדי "לתפוס" את הביוץ. אני לא בטוחה שזרע נשמר 5 ימים בגוף אני חושבת שקצת פחות.. תמיד ממליצים לעשות יום כן יום לא כדי לוודא שלא מפספסים את הביוץ וכדי שהגוף יחדש את מלאי הזרע לזרע חזק ובריא.. הכי חשוב שאתם נהנים תוך כדי
אל תידאגי שיהיה בהצלחה ובעזרת ה'........ החודש יהיה החודש שלך
כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
הן באמת מעפנות, מיה שמחכה לחסידה.....
קדימה לעבוד ולעבוד שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
חייבת להתעייץ איתכן! אתמול קיימתי יחסים עם בעלי וככל הנראה היה ביוץ לפי הסימנים שהרגשתי, כאבי בטן תחתונה הפרשות צמיגיות כאלה..לא משנה, סימנים..... בסוף האקט ש"נפרדנו" הרגשתי שהכל יצא החוצה (סליחה על התיאורים!!) ושאלתי היא: האם באמת יש סיכוי שמשהו נשמר בפנים? אפילו לא הספקתי להרים קצת את האגן, הרגשתי שהכל יצא החוצה... אני מזה אתבאס אם לא נשמר משהו קטנטן בפנים! עד שהיה לי ביוץ!! סליחה אם אני דוחה עם התיאורים, אבל הכי טוב לתאר! כדי לקבל חוות דעת "מקצועית"!
sOsHi
זו שאלה ששאלתי את הרופא שלי,הוא אמר אל דאגה מה שצריך להיכנס נכנס ,גם אם תפרדו אחרי חצי שעה את עדיין תרגישי שמשהו נשפך......... בהצלחה מחזיקה לך אצבעות
אל תדאגי כמו שlilacit אמרה מה שצריך להגיע מגיע.. מציעה לך לעשות את זה על כרית (עם מגבת מעל שלא תתלכך) כך שהאגן שלך יהיה מוגבה, זה גם יעזור לזרע להכנס וגם משפר את ההנאה
פרפ שבח פרילנדר אמר לי שהזרע נשאר בגוף בערך ל48 שעות בהצלחה!
זרע נשאר 3 ימים בגוף האישה. יודעת מהתורה שלנו. שלפני קבלת התורה במעמד הר סיני כל העם היו צריכים להטהר ולכן גם הגברים פרשו מנשותיהם 3 ימים לפני כדי שלא יישאר זרע בגוף האישה..
אין לך מה לדאוג, מה שצריך להכנס, נכנס! (גם כשאת למעלה ) ודווקא אומרים שיש סיכוי יותר טוב להיריון כשגם האישה נהנית המון בהצלחה לך ותעדכני