בדיקת דופק בקרוב...חוששת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,

אני אמא לילד מאוד מקסים בן 4, שכבר מבקש תינוק קטן לשחק איתו.
    ובמקביל אני ובעלי התבשלנו מספיק להביא לעולם ילד או ילדה. התחלנו את התהליך...אך לא כל כך מוצלח.

3 חודשים אחרי הפסקת הגלולות נכנסתי להריון..יששששש.. אבל היה דימום קליל..אמרו לי שזה בסדר - קורה. בשבוע 7 בוצע US ראשון...ללא דופק,העובר הפסיק להתפתח..תהליך ההפלה הטבעית כבר התחיל...דימום מאוד חזק. בחדר מיון המליצו להשלים עם גרידה (בהרדמה כללית - פעם ראשונה בחיים שלי, מקווה שאחרונה).

3 חודשים אחרי... יש איחור במחזור..אך אני פוחדת להתלהב..ואם זה יקרה שוב.
    הרופא שלי תומך והיה מרוצה מהחדשות הטובות, אבל אני לא יודעת לפי איזה שיקולים אמר לעשות US ראשון בשבוע 6.3- זה מוקדם מדי! ואם לא יהיה דופק?!קבעתי תור, אך לבסוף דחיתי לעוד שבוע.

ובעוד 5 ימים היום הזה מתקרב..אני כל כך חוששת ... וכל כך מקווה שהכל יהיה בסדר
8 תגובות
עמוד 1

• בהצלחה בשורות טובותתתתתתתתתת.

אמן.
  • ברור שהכל יהיה בסדר!
    הרופא המליץ לך מאחר ויש עבר של הפלה עקב הפסקת התפתחות, הוא רוצה לוודא שהפעם הכל בסדר, וכך יהיה! מחזיקה לך אצבעות!
    בהצלחה!

sOsHi
  • יהיה בסדר,
    נסי לא לחשוב על הפעם הקודמת,
    מה שהיה אז - היה
    עכשיו זה הריון חדש וסביר להניח שגם תקין.
    מזל טוב ושיהיה בהצלחה
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • ממי יהיה בסדר, ברק לא מכה פעמיים באותו מקום
  • מחזיקה לך
  • אל תדאגי הפעם יהיה בסדר
    בשורות טובות
  • בהצלחה חמודה ,חישבי חיובי ,ומה שאת מרגישה זה נורמלי ולגיטימי .

מחזיקה לך אצבעות .

תעדכני .
  • המון תודה על התמיכה.. אי אפשר לתאר כמה שזה מחזק אותי לקראת הבדיקה.

תודה רבה לכל המגיבים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה