עוגת יום הולדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחר אני מתכוונת לנסות ןלהצליח...להכין עוגה של דורה אמאל אם לא ייצא לי אני מתה...למי יש טיפים?אגב חותכים את העוגה שהיא כבר ממש מתקררת?ואפשר לשים את הקרם אסטנט פודינג לילה לפני או בבוקר?
14 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג על איזה סוג עוגה את מדברת...
    לפי מה שאת מתארת זה סוג של שבלונה?
    בכול מקרה- בהצלחה

טוהר
  • וואו!!! זה נשמע ממש מאתר
  • איזה אומץ, אני מתה מפחד להכין עוגות כאלה ואם זה יהרס ולא יצליח דווקא ליום הולדת
    הכי קל להזמין
  • כן נטלי חופשי אומץ....אבל אני לא עד כדי כך אמיצה..היום הולדת מחר אז היום בערב אני יכין ואם לא אצליח --חס וחלילה... קניתי את המדבקה של דורה אז אני אכין עוגה כושית וישים את המדבקה...ואז כל היום אני אמצא את עצמי אופה....אני מאוד מקווה ורוצה שיצא מהמם ואוכל לומא לגננת..ראית אני עשיתי..חחח והילדה שלי תהיה בעננים דורה זו הפייבורית שלה...
  • בהצלחה מאמי
  • בהצלחה
  • איזה צירוף מקרים!!!
    רון הנסיכה שלי חוגגת שנתיים מחר וביום שישי אנחנו חוגגים לה בגן.
    אז החלטתי לאפות עוגה הפעם במקום לקנות (מה שאני בדרך כלל עושה בימי הולדת כי אני פוחדת שייצא לי לא טוב).
    וגם רון רוצה תמונה של דורה.

אני יכולה לתת לך מתכון שאני אופה תמיד וגם לאחרונה אפיתי לאחייניות שלי ליום ההולדת ויצא לי סוף!!!!
    זה מתכון שטלטול המהממת (

• בהצלחה
    [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • חברה שלי הכינה עוגה בצורת דורה.
    הדפיסה על 2 דפים תמונה גדולה של דורה, גזרה, הניחה על העוגה, חתכה מסביב והכינה קרם לבן, עם צבעי מאכל סוכריות צבעוניות בצבעים מתאימים קשטה את העוגה בהתאם לצבעים של דורה ויצא לה מעלף

• אכלה רעיון טולי

• אני שמחה
    אני תמיד מעבירה רק מתכונים שאני באמת חושבת שהם טובים, כמו העוגת שיש שבזמנו נתתי לך

• טלטול מה הניחה דף נייר על העוגה?אני התכוונתי להכין עוגה כושית ולחתוך בצורת אליפסה כזה כמו הראש של דורה..בגלל שהיא כושית אז אסטנט פודיג שוקולד..
    אדווה תרשמי את המתכון
    יש לי מתכון לתבנית מרובעת כזו של האלומניום אם אני רוצה להכין בתבנית גדולה יותר של אלומיניום באיזה כמויות מגדילים את המצרכים?
  • היא הניחה את הדף המודפס על העוגה רק כדי לחתוך אותה בצורה של דורה, אחר כך הורידה אותו, ציפתה את העוגה ופיזרה סוכריות צבעוניות בצבעים המתאימים

• יפה...נו מה עם המתכון המנצח??תרשמי לי לתבנית הגדולה של האלומיניום..כמויות בהתאם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה