הנקה וכניסה להיריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    המחזור האחרון שלי היה ב 14/10 ומאז לא קיבלתי. עשיתי שתי בדיקות היריון ביתיות ויצא שלילי
    יש לי בת מקסימה בת שנה שעדיין יונקת (בנוסף לאוכל רגיל), לפעמים היא יונקת כל 3-4 שעות ולפעמים רק בבוקר ובערב (ובלילה כמובן).
    אמרו לי שהנקה לא סדירה עלולה לגרום למחזור לא סדיר אבל שבועיים אחרי המחזור הרגשתי סימנים של ביוץ: כאב בבטן התחתונה והפרשות כמו חלבון של ביצה שאחרי כמה ימים נהיו "יבשות" ו"מעוננות" (סליחה על התיאור...)
    האם זה קרה למישהי?? מה אתן חושבות??
    אני משתגעת כי אני לא יודעת מה יש לי והתור לרופא שלי (הכי קרוב) הוא ב-8/12, אוווווף!!
7 תגובות
עמוד 1

• אני יודעת שהנקה באופן כללי לא משנה אם סדירה או לא
    יכולה לעכב כניסה להריון כי זה מעלה את רמת הפרולקטין בדם ואז הביוץ משתבש.
    תנסי להשתמש במקלוני ביוץ לנסות לבדוק האם את מבייצת ומתי.
    ה-8/12 יגיע יותר מהר ממה שאת חושבת
  • אני אנסה...
    תודה על התגובה!!
  • אני הייתי עושה בדיקת דם, מה יש להפסיד?
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • אף פעם לא עשיתי בדיקת דם להריון.
    איך עושים את זה? אני צריכה הפנייה או שאני ישר באה ללקיחת דם?

• את צריכה הפנייה מרופא
    זה יכול להיות אפילו רופאת משפחה.
    אני פעם אחת אפילו הוצאתי מהרופאת ילדים כיהיה עומס אצל הרופאה שלי..
  • אחלה! תודה
  • קחי בחשבון שבידוקת ביוץ הן לא לכל אחת, לפעמים הן מראות פס אחד כללל החודש ולפעמים מראות פס חלש ופס ברור שבוע..בקיצור הן לא אמינות....

sOsHi
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה