היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לאחיינית שלי קוראים ירדן. אני אוהבת את השם אבל אני חושבת שהשם הזה יותר מתאים לבנות. חוץ מזה יש לך פורום חדש של הנמורולוגית מיכל מנדל- תוכלי להתייעץ איתה.
הוא מתאים לי מכמה סיבות: 1. מתחיל בי' וחיפשתי שם כזה. 2. קשור למים- היה חשוב לי מאוד. 3. שם של חתיך. 4. בעזרת השם מקווה שאני אראה אותו וזה יתחבר לי יחד . אני שבוע 38 וכבר אין לי סבלנות לחכות. תעזרו לי בנות תנו לי מלא עצות איך אוכל לזרז את הצירים, פתיחה משהו......
אני דווקא מכירה מישהו שלמד איתי בתיכון שקראו לו ירדן והוא באמת היה חתיכי
יפה ממש!! זה בדיוק כמו שמעיין אמור להיות של בנים ואיכשהו הוא מיוחס לבנות.. נהר הירדן זה בלשון זכר. וזה נראה לי ממש מיוחד לבנים~!
לבנות זה נשמע לי קצת של ערסית..
יש לי בן דוד שקוראים לו ככה והשם יושב עליו בול והוא באמת חתיך ושחקן כדורסל
השם הזה מדהים. רציתי לקרוא ככה לעמריקי שלי- אבל בעלי התנגד