בוקר-טוב...שאלה חשובה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כפי שכתבתי אתמול בהודעות ,אני אמורה לקבל ביום שישי..אתמול (יום ג'..)הייתי בסופר פארם ועל הדרך חשבתי לקנות בדיקת הריון,לקחתי בדיקת הריון שכמו שאתן יודעות אפשר לדעת תוצ' יומיים לפני ,ושאלתי את הרוקחת אם זה היא חושבת שכבר היום אני יכולה כבר לבצע את הבדיקה ,אז היא ענתה לי שיש בדיקה שבה אפשר לזהות הריון כבר 6 ימים לפני המחזור ..אני כולי מתרגשת ורועדת הלכתי לעשות את הבדיקה ו..התוצאה היתה שלילית -האמת גם לפני ביצוע הבדיקה הייתי קצת סקפטית..אז מה בנות ,מה אתן אומרות ,הבדיקה אמינה או שנחכה ונתאזר בסבלנות,האם עדיין יש סיכוי שאולי כן??!
8 תגובות
עמוד 1
  • הבדיקות האלה בדר"כ לא אמינות .
    תחכי לאיחור.
    בהצלחה
  • אני גם בעד לחכות לאיחור,
    ואם יש איחור משמעותי, והבדיקה בכל זאת לא מראה חיובי,
    לעשות בדיקת דם...
    קשה לחכות, אבל רק בדיקת דם במועד המתאים תיתן לך תוצאה אמינה
    מיה שמחכה לחסידה.....

• תחכי,
    זה מקודם מידי אולי זה לא מצליח לזהות עדיין את ההריון
    חוץ מזה בדיקת דם היא הכי וודאית
  • כן גם אני חושבת ...אבל השאלה שלי היא אם אתן מכירות את הבדיקה הזו (שמגלה עד 6 ימים לפני..)ואם כן האם התנסיתן או מכירות מישהי כזו??
  • תחכי עד לאיחור .... זה עושה מזל
    חוץ מזה שאם כבר את קונה אז ערכות לגילוי הריון בבתי מרקחת של קופ"ח עולים חצי מחיר שזה 12 ש"ח לעומת 24....................

בשורות טובות
  • זה מוקדם מידי תחכי עד לאיחור.

בשורות טובות מותק
  • בטח שאני מכירה! גם אני עשיתי שבוע לפני האיחור ותנחשי מה? יצא שלילי! ותנחשי מה שוב? קבלתי אחרי זה מחזור...לא חשוב, הנקודה היא שהבדיקות האלה גם שאני שמעתי שהם לא אמינות, אז הכי בטוח תחכי בסבלנות לאיחור, אני מקווה שיהיו חדשות טובות!!

sOsHi
  • מתוקה,
    הבדיקה הזאת היא יס אור נו פרופשיונל, היא מאוד מדוייקת ככל הידוע לי.
    כמובן שכמה שעושים יותר קרוב לאיחור יותר טוב.
    אני יכולה להגיד לך שגם אני אמורה לקבל חמישי/שישי, וגם אני עשיתי היום בבוקר את הבדיקה הזאת ויצא לי נקי צח ולבן כשלג.
    ואני מאמינה בה ובטוחה שככל הנראה זה כבר לא החודש שלי.
    חודש הבא חודש טוב יותר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה