נמאס לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנו כבר 4 חודשים מנסים לכנס להריון רק החודש ידענו את השיטה בדיוק
    נסינו ולא הצלחנו הרגשתי שאני בהריון הייתי אמורה לקבל מחזור ב-27.11 אך הלכתי ועשיתי בכל זאת לפני האיחור את בדיקת ההריון יצא שלילי אז אמרתי לא נורא אני אחכה לאיחור אך באותו יום ירד קצת דם ואתמול הגיע המחזור
    אני מאוד מאוכזבת המחזור הגיע אפילו לפני הזמן .
    חשבתי שהיה לי דימום קל אז חשבתי שזה סימן שאני בהריון אך לא הכל היה הפוך ...
    אני מתנצלת שמפריעה אך אני חייבת לשאול למה ?
6 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת לענות לך למה. גם אני שואלת את אותה השאלה.
    החודש התחלנו מעקב זקיקים, כדי שלא נפספס את הביוץ והתברר לי שיש לי תת פעילות של בלוטת התריס והרופאה חסרת הרגישות אמרה לי שלא אצפה להכנס להיריון בזמן הקרוב.
    אני מיואשת. כמה קרוב או רחוק זה "בזמן הקרוב"? איזו הגדרה זו?
    אז יהיו בנות כאן שיעודדו אותך ויגידו לך ש- 4 חודשים זה מעט זמן יחסית ושיהיה בסדר.
    והן צודקות.
    אבל כשרוצים, רוצים עכשיו. אני מבינה את זה.
    למה יש נשים שנקלטות להריון בריא רק מלהריח את הזרע של הבעלול שלהן ואצל אחרות יש עיכובים.
    למה??
  • את לא מפריעה כלל וכלל.... זה המקום שפשר לשאול ולשתף.....
    ברגע שמישהי בלחץ וחושבת על משהו מסויים אז הגוף מתחיל להגיב בכול מיני צורות......
    כאשר רוצים משהו מאוד חזק אז כול חודש יש את הצייפיה הזאת שהחודש זה החודש ...אבל בגלל הצייפיה הגדולה שייש אנחנו מתחילות להרגיש כול מיני סימפטומים שמאוד דומים להריון אבל הם לא ...
    אבל יש גם אופציה שאישה נקחטה והיא עדיין מקבלת מחזור כול חודש כרגיל שמעתי גם על דבר כזה...
    בכול אופן את חייבת להיות רגוע ולנסות להינות מבלי לחשוב יותר מידי וזה יגיע בזמן שאת הכי לא תצפי לו...
    שיהיה בהצלחה

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
  • חברה עודדתם אותי מאוד למרות שפגעתי בכם והכנסתי בכם כמה רגשות שאצל הרוב כבר שכחו מהם
    מה לעשות אני מיואשת אתם עזרתם תודה בכל אופן
    סליחה על ההפרעה
  • אל תידאגי אף אחד פה לא מפריעה וההפך זה טוב לספר ולשאול לא תמיד את תלכי לרופא כדי לשאול את השאלות הקטנות
    אז אל תידאגי אני מחזיקה לך אצבעות

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
  • מבינה ללבך מאוד ........ הייתח במצבך ותאמיני לי שום דבר לא עזר לי לשפר את ההרגשה......
    הריון זה דבר לא פשוט ולא קל ליצור..... וכן 4 חודשים זה ממש לא הרבה אני יודעת שאין לך כבר סבלנות וזה נראה לך נצח אבל תסמכי על זה שלמעלה שייתן לך /בזמן הכי טוב שצריך ויכול להיות... גם אני חיכיתי 5 וחצי חודשים והופ אחרי 2 מעקבי זקיקים שלא הראו אפילו ביוץ בדרך... ומבט לא מבשר טובות מהרופא נשים דווקא באותו החודש ה' הראה לי שאין דבר יותר קסום, מבורך וסודי מהריון.... ולא רופא ולא מעקב זקיקים יכולים לנבא דבר שכזה..... תאמיני וזה יקרה מהר ויפתיע אותך..................................

בשורות טובות

• השאלה למה? היא שאלה שכל אחת בפורום הזה שואלת..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה