האם ניתן לבצע בדיקת הריון בשבוע רביעי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בננות,
    שוב אני שואלת כי אני כבר ממש לא מסוגלת לתפקד מהמחשבה שאולי אני בהריון.
    היום אני אמורה לקבל את המחזור, היום אני "כאילו" בדיוק 4 שבועות.
    אתמול עשיתי בדיקת הריון (אגב אני חושבת שכבר הוצאתי על בדיקות הריון מעל ל 200 ש"ח) אני פשוט אובססית למקל הזה.
    בשבוע 3+3 המקלון הראה הריון (אבל מאחר והתוצאה התקבלה רק אחרי 10 דקות - נאמר לי שאין להתייחס לבדיקה) - וזה חזר על עצמו 4 פעמים. כל פעם אני מקבלת פס נוסף אבל 20 דקות או חצי שעה אחרי הזמן הנדרש.
    אתמול (יום לפני המחזור) עשיתי שוב בדיקה - ואין פססססססס פתאום הפס כבר לא הופיע אחרי חצי שעה.
    כעיקרון אני עם בחילות כבר שבוע וממש אין לי חשק לנס קפה (שהייתי שותה בערך 10 קפה ביום) אבל מעבר לזה אין סימנים נוספים.
    כדי לעשות שוב בדיקה או לחכות למכשפה שתגיע???????
    אני יודעת שאני קצת קרציה, אבל ממש, ממש, ממש רוצה את ההריון הזה!!!!
    אור
4 תגובות
עמוד 1
  • מבינה אותך .... אבל תאזרי בסבלנות עד לפחות ליומיים שלושה של איחור ככב גם אם זה עדיין לא הריון תתאכזבי פחות.......... הכל יהיה בסדר גם את תזכי לפרי בטן בקרוב ואולי זה אפילו קרוב מאוווווווד....

עצה קטנה- כבר כתבתי את זה מספ-ר פעמים אבל אני אכתוב שוב ושוב כי מאוד חשוב לי שבנות ידעו... הבדיקות בסופר פארם יקרות, לעומת הבדיקות בבתי המרקחת של המרפאות (כללית, מכבי...) ששם כולה לך רק 12 ש"ח לבדיקה וזו אותה בדיקה כמו של הבתי מרקחת פרטיים (לצורך העניין בדיקה של yes or no).... חבל שתבזבזו כספים מיותרים כשאפשר לקנות רק בחצי מחיר... אני יודעת כמה ערכות קונים עד שמגלים הריון זה מלא כסף....

בשורות טובות
  • עם איזו בדיקה עשית? יש היום כמה בדיקות שהן לא ממש אמינות... מראות על הריון כגם שאין...

"מהיום שהיא עוטפת את גופו בזרועותיה
    עד היום שהיא נופלת על כתפיו
    היא אומרת לו מילים שאת פישרן הוא לא יודע
    אבל איך שהוא אוהב שהיא לוחשת לאוזניו

תינוקי, ילדי הקטן
    שים את ראשך בחיקי
    אמא שלך תשיר לך שיר
    שיר אהבה תינוקי..."
  • תודה בנות על התמיכה, אני פשוט שונאת את ההמתנה הזו ואני מתארת לעצמי שכל אחת מכן עברה ועוברת את הימים הארוכים הללו , פשוט מטורף!
    אתמול (יום לפני האיחור) ביצעתי בדיקה ביתית של yes or no פרופשיונל
    ולצערי דווקא בבדיקה הזו לא היה סימן לקו כלשהו (כמו בבדיקות הקודמות)
    כנראה אכן הריון כימי.
    הביוץ שלי היה ב 9 לחודש ועבר מספיק זמן מאז - לכן כנראה שהבדיקות הקודמות לא היו אמינות .
    בכל מקרה אני מחכה למכשפה - בתקווה שהיא לא תגיע הפעם! ואולי בכל זאת משהו מתרחש.
    אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

אור
  • תתארזי בסבלנות! תעשי בעוד כמה ימים שוב בדיקה או שהמחזור יגיע לפני (הלואי ולא..) ובנתיים תקבעי תור כבר לרופא שגם ככה לקוח חודש עד שמגיע התור!
    ואם עד אז המחזור לא יופיע תגיעי אליו ותבקשי בדיקות דם / אולטרסאונד ואגינלי.
    תחסכי זמן....

sOsHi
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה