מצאתי דקה , ותסלחו לי על האגואיסטיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אין לי רגע פנאי לבנתיים . הלילה היה סיוט , היום ..לא פחות ...
    חזרנו לתל השומר למעקב של אוריאן ,
    ואיןלי זמן להגיב לשום דבר (או אפילו לקרא) אבל יש לי מליון שאלות על הנקה
    וזה ממש ממש ממש יעזור לי אם יש לכן תשובות ...אני בטוח אקרא בהמשך :

1 נגיד ואוריאן ישנה, להעיר בשביל אוכל? קשה להעיר אותה במהלך היום .. (בלילה לעומת זאת ....
8 תגובות
עמוד 1
  • מתחת 3 קילו מעירים כל 3 שעות שהם עוברים אז לא מעירים אותם לאכול
    רצוי שתתני לה סדר שעות בהנקה נגיד כל 3 שעות אבל אם היא רוצה בן לבין אז לתת

לא תמיד בכי פרושו רעב יכול להיות שיש לה גרפס או משהו אחר שמציק לה

אם היא עושה יציאות פיפי קקי במהלך היום זה אומר שהיא מקבלת אוכל

מנוחה ושתיה מרובה לשתות המון מהון מגביר את החלב

לגבי פטמה פצועה אין לי מושג

ולמה הלכתם לתל השומר
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • היי מותק! כול הכבוד שבכ"ז את מוצאת זמן להיכנס

טוהר
  • 1. נגיד ואוריאן ישנה, להעיר בשביל אוכל? קשה להעיר אותה במהלך היום - אני אף פעם לא הייתי מעירה. מתי שהיא מתעוררת - ישר מחברת לציצי.
    2.היא יונקת , עושה תנועות מציצה, אבל איך אני יודעת שבאמת יוצא לה חלב?
    תלחצי בעצמך - ותראי אם יוצא חלב. אם יש - סימן שהיא מקבלת. אפשר גם לשמוע את השלוקים שהיא שותה
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • היי פניוש!!!!!!
    קודם כל מזל טוב להולדת אוריאן
    שפע בריואת ונחת

1 נגיד ואוריאן ישנה, להעיר בשביל אוכל? קשה להעיר אותה במהלך היום ..
    אם היא שוקלת פחות מ- 3 ק"ג אז להעיר אותה כל 3 שעות גם בלילה

תנסי לשמוע אם בנוסף לקולות המציצה יש גם קולות של בליעה אם כן אז היא יונקת... וגם אם את לא שומעת סביר להניח שהיא יונקת רק שלא רואים את זה עדיין. אל תשכחי שאין לך עדיין חלב אלא קולסטרון - בעוד כמה ימים את תוכלי לראות מבעד לשפתיים שלה שנוזל לה החלב

3.אני יוכלה להניק חצי שעה , ואחרי 10 דקות היא מתעוררת בצרחות מחפשת אוכל בטירוף . מה הקטע ? לא הספיק לה?לא יצא לה??
    בגיל הזה זה לא רק הנקה לצורך אוכל. היא מחפשת וצריכה את הקירבה שלך וככה היא נרגעת וטוב לה. הבכי לא נובע דווקא מרעב תני בכל פעם שהיא רוצה נכון לעכשיו. אבל תנסי לפני שאת נותנת לה ציצי - אם היא ינקה לפני חצי שעה נאמר תנסי להרגיע אותה בלי הציצי....

הציצי רק מרגיע ולא יוצא כלום? למה אחרי הנקה היא צריכה השלמה של 10-20 מטרנה?
    הציצי לא רק מרגיע הוא גם מזין אותה אבל בוודאי שהוא גם מרגיע אותה כי כך היא מרגישה בקרבה שלך לגבי ההשלמה את יכולה לנסות להניק אותה עד שהיא מפסיקה. תעשי לה מנוחה, גרפס ותציעי לה מהמד השני. ואם את רואה שהיא עדיין לא רגועה תנסי כל פעם להמשיך להציע לה את הציצי כדי שלא תתרגל לך למטרנה... אם לא הולך אז לא נורא להשלים לה..

4.אם הפטמות שלי פצועות ויש להם כמו גלד של פצע, עדיין יוצא חלב ?כי אני לא מצליחה להוציא חלב עם היד, אבל היא יונקת ונרגעת ונרדמת .. אז יוצא חלב מבעד לפטמה הפצועה?
    גם מבעד לפטמה פצועה יוצא חלב. אבל תטפלי בפצע כי זה רק יילך ויחמיר וייקשה על ההנקה. יש משחה מעולה בשם "רפאל" ללא מרשם היא ממש תעזור לך.

5.איזה מאכלים או כדורים מגבירים את תפוקת החלב?
    אני יודעת שמנוחה ושינה ואכילה נכונה ומאוזנת מגבירה את ייצור החלב והופכת אותו לחלב מזין יותר. את יכולה לנות גם לשאוב זה יגביר את ייצור החלב וגם תוכלי לתת לה בבקבוק שאולי זה יבוא במקום ההשלמה של המטרנה...
    לגבי מאכלים / מוצרים אני יוכלה להגיד לך רק ממה ששמעתי: בירה שחורה, כדורי חילבה ו...... זהו

ממי, שיהיה בשעה טובה ומקווה שהצלחתי לעזור במעט

שבת שלום
  • טוב הרבה לעזור אני לא יכולה כי הייתי באותו מצב שלך אבל לא הייתי צריכה להשלים עם מטרנה
    בכל מקרה לגבי הפצע אז כן יוצא חלב ואני השתמשתי במשחה שמאוד עזרה לי
    הפצע אגב נגרם מתפיסה לא נכונה של הפטמה זה לא אומר שהיא לא יונקת אבל היא לא תופסת את הפטמה כמו שצריך
    אני לא הערתי בשביל להניק אבל עידו כמו שעון מתעורר כל 3 שעות חחח
    אבל אני לא חושבת שכדאי להעיר כדי לאכול
    לגבי שאר השאלות מצאתי פורום של יועצות הנקה והן עזרו לי המון בשאלות שלי
    כמובן גם הבנות כאן אבל תמיד טוב להתייעץ עם יועצת הנקה
    תכתבי להן את השאלות שלך הן עונות ממש מהר
    בהצלחה מותק

http://www.beok.co.il/Forums/%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%9d_%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%94_%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%94_%d7%a0%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%94
    [URL=http://www.eliad.org]
  • שוב מזל טוב...
    אני הנקתי את אלירן ויעל 10 חודשים...

1 נגיד ואוריאן ישנה, להעיר בשביל אוכל?
    לא...אם התינוק לא פג... לא צריך להעיר בשביל אוכל.
    אני בכל אופן לא הייתי מעירה אותם.

אחרי כמה פעמים שאת תניקי... את תראי שהגוף מתרגל לייצר כמויות בהתאם.
    וכאשר תניקי- את פשוט תרגישי את החלב יוצר מין זרם כזה...וגם ככה את תראי שבדרך כלל הציצי השני יטפטף

3.אני יוכלה להניק חצי שעה , ואחרי 10 דקות היא מתעוררת בצרחות מחפשת אוכל בטירוף . מה הקטע ? לא הספיק לה?לא יצא לה?? הציצי רק מרגיע ולא יוצא כלום? למה אחרי הנקה היא צריכה השלמה של 10-20 מטרנה?
    אני גם הייתי משלימה בשבוע הראשון בלבד... אח רך... לא היה צורך !

4.אם הפטמות שלי פצועות ויש להם כמו גלד של פצע, עדיין יוצא חלב ?כי אני לא מצליחה להוציא חלב עם היד, אבל היא יונקת ונרגעת ונרדמת .. אז יוצא חלב מבעד לפטמה הפצועה?
    פיטמה פצועה בדרך כלל היא בגלל שלא טופסים נכון.
    לי עזר לקנות זוג פטמות של אוונט מגן סיליקון.
    פשוט מוצר נפלא !!!! זוג פוטמות עולה 25 ש"ח וזה שזה עושה שאין מגע ישיר בין הפה לציצי....
    את גם יכולה לקנות משחה של רפאלשבין הנקה להנקה את יכולה למרוח -ואם זכור לי טוב...אפש להניק גם אם המשחה על הציצי.

5.איזה מאכלים או כדורים מגבירים את תפוקת החלב?
    לשתות בקבוק של חצי ליטר של בירה שחורה גם מגביר יצוור חלב וגם מסמיך אותו.
    במשך 10 חודשים הנקה עם כל אחד... שתיתי בקבוק ביום -לא מעבר לזה כי אז זה עושה את ההפך - גודש.

לזיכרו של יניב ירפאל ז"ל
    http://www.youtube.com/watch?v=R-7H_cCxXeM
  • פנינוש מאמי
    האגואיסטיות שלך לא מקובלת עלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    להכנס לפורום רק כדי לשאול שאלות??????
    לא בסדר!!!!!
    אני דורשת ממך כל יום לפחות שעתיים לענות לכל שרשור ושרשור, רצוי מס' פעמים.
    ולא לה**** זמן לשום דבר פרט לפורום.

אין לי מושג בקשר להנקה

• [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה