היי פניוש!!!!!!
קודם כל מזל טוב להולדת אוריאן
שפע בריואת ונחת

1 נגיד ואוריאן ישנה, להעיר בשביל אוכל? קשה להעיר אותה במהלך היום ..
אם היא שוקלת פחות מ- 3 ק"ג אז להעיר אותה כל 3 שעות גם בלילה

2.היא יונקת , עושה תנועות מציצה, אבל איך אני יודעת שבאמת יוצא לה חלב?
תנסי לשמוע אם בנוסף לקולות המציצה יש גם קולות של בליעה אם כן אז היא יונקת... וגם אם את לא שומעת סביר להניח שהיא יונקת רק שלא רואים את זה עדיין. אל תשכחי שאין לך עדיין חלב אלא קולסטרון - בעוד כמה ימים את תוכלי לראות מבעד לשפתיים שלה שנוזל לה החלב

3.אני יוכלה להניק חצי שעה , ואחרי 10 דקות היא מתעוררת בצרחות מחפשת אוכל בטירוף . מה הקטע ? לא הספיק לה?לא יצא לה??
בגיל הזה זה לא רק הנקה לצורך אוכל. היא מחפשת וצריכה את הקירבה שלך וככה היא נרגעת וטוב לה. הבכי לא נובע דווקא מרעב תני בכל פעם שהיא רוצה נכון לעכשיו. אבל תנסי לפני שאת נותנת לה ציצי - אם היא ינקה לפני חצי שעה נאמר תנסי להרגיע אותה בלי הציצי....
הציצי רק מרגיע ולא יוצא כלום? למה אחרי הנקה היא צריכה השלמה של 10-20 מטרנה?
הציצי לא רק מרגיע הוא גם מזין אותה אבל בוודאי שהוא גם מרגיע אותה כי כך היא מרגישה בקרבה שלך

לגבי ההשלמה את יכולה לנסות להניק אותה עד שהיא מפסיקה. תעשי לה מנוחה, גרפס ותציעי לה מהמד השני. ואם את רואה שהיא עדיין לא רגועה תנסי כל פעם להמשיך להציע לה את הציצי כדי שלא תתרגל לך למטרנה... אם לא הולך אז לא נורא להשלים לה..
4.אם הפטמות שלי פצועות ויש להם כמו גלד של פצע, עדיין יוצא חלב ?כי אני לא מצליחה להוציא חלב עם היד, אבל היא יונקת ונרגעת ונרדמת .. אז יוצא חלב מבעד לפטמה הפצועה?
גם מבעד לפטמה פצועה יוצא חלב. אבל תטפלי בפצע כי זה רק יילך ויחמיר וייקשה על ההנקה. יש משחה מעולה בשם "רפאל" ללא מרשם היא ממש תעזור לך.
5.איזה מאכלים או כדורים מגבירים את תפוקת החלב?
אני יודעת שמנוחה ושינה ואכילה נכונה ומאוזנת מגבירה את ייצור החלב והופכת אותו לחלב מזין יותר. את יכולה לנות גם לשאוב זה יגביר את ייצור החלב וגם תוכלי לתת לה בבקבוק שאולי זה יבוא במקום ההשלמה של המטרנה...

לגבי מאכלים / מוצרים אני יוכלה להגיד לך רק ממה ששמעתי: בירה שחורה, כדורי חילבה ו...... זהו

ממי, שיהיה בשעה טובה ומקווה שהצלחתי לעזור במעט

שבת שלום