תקראי דיון בנושא של גבינות זה יעזור לך
http://www.beok.co.il/Forums/Discussion/d792d791d799d7a0d795d7aa_d791d794d7a8d799d795d79f/554445לפי מה שרשום את צריכה לבדוק שהמוצר עצמו עבר פיסטור ואז אין בעיה לאכול ממנו
שומרני אל מיצר רע
הגן עלי מכל צרה
שמור אהוביי ובני עמי,
ושמור עלי גם מעצמי