היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שהייתי אצל רופאת הנשים שלי והיא סיפרה לי שבכל חודש הסיכויים להכנס להריון הם רק 10%?? אני לא יודעת מה איתכן אבל המידע הזה מאוד הרגיע אותי... אם החודש לא הלך אז לא נורא, הרי הסיכויים הם נמוכים זה לא אומר דווקא שיש לי בעיה.. ומצד שני עדיין יש 10% סיכויים שזה כן יקרה!! אז לכל הלחוצות (ובזמן האחרון שמתי לב שיש פה הרבה), תרגעו,שום דבר לא דפוק אצלכן,וזה שאתן בלחץ דווקא גורע! אז תרגעו!!
בנוסף, סיפרתי לרופאה שלי (היא ממש מעולה ד"א) שאני מרגישה כאבי ביוץ בערך 3-4 ימים לפני הטבילה. אז היא נתנה לי טבלה כזאת שאני צריכה למדוד חום במשך 3 חודשים כדי לבדוק מתי הביוץ כי מסתבר שחום הגוף עולה בזמן הביוץ... אז אני מחכה למחזור (למרות שאני מקווה שהוא לא יגיע!אבל הביוץ כנראה היה מוקדם אז אני ממש סקפטית) כדי להתחיל למדוד חום...ואם היא תראה שבאמת הביוץ מוקדם היא תתן לי כדורים לדחיית הביוץ..
שתהיה שבת מלאה בבשורות טובות!! ----------------------------------------------------
בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
2 תגובות
עמוד 1
את צודקת לחלוטין!!! הסיכוי להכנס להיריון אינו גדול והלחץ עוד מקטין אותו לכן, לדעתי צריך להינות ממה שיש עכשיו ובסופו של דבר, ב"ה, לכולנו תגיע ובנתיים לבלות עם הבעל, להינות עם הילדים האחרים שיש (אם יש...) וכן, גם להשקיע בעצמנו...