צריכה אצבעות שלכן למחר... מעדכנת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לאחר שביוא"ב 12 בדיקת פרופשיונל היתה שלילית
    והיום יוא"ב 16 אין רמז קטן למחזור
    החלטתי מחר ללכת לבדיקת דם.
    אתמול סבלתי כל הערב מבחילות, טיפלה צרבות ב3 ימים האחרונים, דקירות בבטן התחתונה, כאבים באזור השכמות, והתחילו קצת כאבים בשדיים.

מצד אחד אני אופטימית ומצד שני אני משתדלת לא להיות אופטימית, כי כגודל הציפיות כגודל האכזבות.

אני יודעת כבר שלחודש הזה לא היה הרבה סיכוי מכיוון שהייתי חולה עם אנטיביוטיקה בדיוק בשבוע שלפני הביוץ
    ואני גם יודעת שזה החודש הראשון אחרי הפסקת הגלולות ויכול להיות שהמחזור לא הסתדר
    אבל זיהיתי את הביוץ כל כך בבירור, כל הסימנים, המיחושים בבטן, ההפרשות, ממש הכל - שאיך יכול להיות ש14 יום לאחר מכן לא התחיל מחזור?

אז יש לכן אצבעות בשבילי? :-]

עדכון:
    לא התאפקתי, קניתי שוב בדיקות הריון, יס אור נו אקספרס - בדיוק דקה הספיקה בשביל להביא את הפס השני - אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתת אני בענניםםםםםםםםםםםםם, אני פשוט לא קולטת שאני חיה 4 ימים בבאסה כי הבדיקה הקודמת היתה שלילית.
    מחר בבוקר בדיקות דם - נקווה לטוב
9 תגובות
עמוד 1
  • ברור!!
    בהצלחה!
    הכל יכול להיות!!!

sOsHi

• מחזיקה אצבעות בהצלחהההההה.
  • אמן ואמן!!!
    מחזיקה לך אצבעות

• פס זה פס!!!
    בהצלחה מחר תעדכני בע"ה על בטא יפהההההההה
  • פס זה פס לכי מחר לבדיקת דם
    בהצלחה!
    ותעדכני
    מחזיקה לך מליון

• מזל טוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בשורות טובות
  • מזל טובבבב
    "הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • איזה יופי!!!
    המון המון מזל טוב!!!!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה