היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מתה מכאבים........ כואב לי האגן כאילו נתפס לי המפשעות והרגליים מאחורה זה צירים?????????? כואב לי מאודדדדדדדד הרגליים כאילו נקרע לי הירכיים מאחורה מה זה????????
15 תגובות
עמוד 1
אם הכאבים בלתי נסבלים היתי הולכת למיון שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
גם אני לא הייתי מחכה לכי למיון מאמי
בעזרת השם תחזרי בידיים מלאות והמון בריאות **** עבודה מהבית :
זה בא והולך אני מתבאסת ללכת למיון ולחזור...איך אני אד"ע שזה זה .....??
למישהי היו צירים וזה עבר לרגליים?
וזה מוקדם
גם לי יש כאבים היום ממש באגן ובבטן למטה היא נראה לי לחוצת לי שם חבל על הזמן אבל זה לא צירים אצלי... בהריון הקודם הלכתי 3 פעמים סתם לבי"ח לפני הלידה הפעם למדתי מתי ללכת תראי אם לא יעבור אז אולי תלכי מחר למרפאה
לדעתי זה צירי לידה ככה היה לי בלידה השניה, צד אחד של הבטן והמפשעות תפוסות. לידה קלה
לכל אחת הצירים מורגשים אחרת את יכולה להתייעץ עם מוקד אחיות או ללכת למיון מקסימום תחזרי היום הביתה או שתלכי ללדת שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
איך את מרגישה היום ??? גם אצלי יש כאבים בבטן וכאבים במפסעות
זה מזכיר לי את הצירים שהיו לי בלידה ראשונה. תלכי להבדק ותעדכני מה קורה.
מירי, אמא לשתיים וחצי
אז עדכון- הייתי באותו הלילה במיון......שבאמת ראו שיש לי צירים אבל פעם בחצי שעה ,פעם בשעה.... שחררו אותי . בבוקר קמתי לעבודה והתחילו צירים כואבים יותר(עכשיו אני יכולה להגיד שזה צירים יש הוכחות