היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מזג האויר והבגדים נשארים אותו דבר - אבל הילדים גדלים וגדלים וגדלים (תודה לאל!) אבל אין איפה לקנות עכשיו בגדים קצרים! מעין כבר שבועות מתחילה את הבוקר עם חצאית, חולצה קצרה, גרביון ועליונית פליז, אין אפילו עננים לשכנע אותה שכבר חורף.....
גשם גשם בוא! גשם גשם בוא!
11 תגובות
עמוד 1
אני שולחת את גאיה וקורן עם חליפות מעבר. קר!! במיוחד בבקרים!!
אני כבר שולחת עם פוטר בבוקר... ממש קר אצלנו... הבעיה אצלי מתרכזת במגירה של הבגדים להחלפה- גופיות ארוכות, בגדים קצרים, בקיצור מכל הבא ליד.... [.
היום שחר הלך עם קצר שבוע שעבר כל יום הלך עם מעבר אמרו שהשבוע יהיה חם שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אני מלבישה אותו עם ארוך דק הבעיה שאין לי הרבה... יש לי המווווווןןן פוטר אבל חם מדי!!!
צודקת! בדיוק חשבתי על זה לפני כמה ימים אני שולחת את יותם עם מכנס ארוך וחולצה קצרה (ומעל קפוצ'ון בבוקר) למזלי השנה ב"סוף עונה" של הקיץ קניתי לו חולצות לשנה הבאה..אז אני לא מוטרדת ולניצן יש לי מיותם אז..
הכי מעצבן אותי זה הבלאגן במגירות הבגדים שלו!!!!!!! הכל דחוס!!!!! קיץ, מעבר ופוטרים לחורף
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!