בוקר-טוב..הגעתי למסקנה ש.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למרות כל הסמנים ,הרעב התמידי ,החזה הנפוח והכואב והקושי לנשום ה-שלי הופיעה לצערי,אז מה שאני יכולה להסיק כרגע שהסמנים יהיו אשר יהיו יכולים רק לשגע אותנו,להשלות אותנו וכמובן בסופו של דבר גם לאכזב ..אז החלטתי שאני לא מתייחסת ולא מפרשת שום סימן של טרום מחזור או מה שלא יהיה -עד שלא אקבל את המחזור עצמו ..אני יודעת,זה יהיה קשה קצת (לא...מאוד קשה !!)אבל גודל האכזבה עוד יותר .
    מה שאוכל להתנחם זה שהוא מאאאאוד סדיר ואני יודעת בדיוק מתי "לחכות לו".
3 תגובות
עמוד 1

• מאחלת לך שתצליחי לא לפרש כל הרגשה כהריון, זה באמת מאוד קשה..
  • בדיוק כך! סימני מחזור והריון הם כ"כ דומים עד שזה מבלבל, אם יש לך סימנים תחשבי שזה מחזור, מקסימום תופתעי!
    עדיף הפתעה מאכזבה...

sOsHi
  • צודקת!!!!!!!
    אני הייתי בטוחה שהרגשתי ביוץ ובטוחה שהרגשתי סימני היריון (כולל הכל- כאבים, רגישות בחזה, עייפות, חשקים, בחילות.....) ואפילו המחזור איחר לי בשבועיים וגם כשהבדיקת היריון יצאה שלילית אמרתי לעצמי שבטח בדקתי מוקדם מידי
    בקיצור, בסוף קיבלתי והרגשתי ח-ר-א
    אז soshi צודקת, צריך לצפות למחזור ומקסימום להיות מופתעת ולא להילחץ כשהמחזור מופיע!! ה- יבוא מתי שהוא צריך לבוא!!!!
    meital333- כל הכבוד על הגישה! את מסתכלת על הצדדים החיוביים וזה חשוב!
    בהצלחה לכולן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה