גם אני חושבת כמוך ..(התגובה היא לאופטימית!!!) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וגם אני במצבך ..אמנם הריון ראשון נקלטתי לאחר 3 חוד' ,ועכשיו מנסה מזה 5 חוד' (לאחר הפלה )ועדיין מחכה ומנסה בכל הכח להיות אופטימית,קצת קשה אבל אין כ"כ הרבה ברירות ...

נחכה בסבלנות,בסוף היא תשתלם .
2 תגובות
עמוד 1
  • כמה שזה קשה צריך כל הזמן להזכיר לעצמנו שלחץ ורגשות שליליים רק מחמירים את המצב (אני אפילו אמרתי לבעלי שיגיד לי את זה, במילים שלו, כל פעם שאני מתבאסת מחדש) ולנסות להינות ממה שיש לנו עכשיו עד אשר נופתע לטובה ונראה 2 פסים...
    עוד דבר שעוזר לי להיות אופטימית זה לחשוב על הסיבות שבגללן מישהו למעלה חושב שעדיף לי ללדת בזמן זה או אחר (למשל: אני סטודנטית ואם הייתי נכנסת להיריון עכשיו אז הייתי הבן אדם הכי מאושר שיש אך הלידה תצא לי בתקופת המבחנים, ולכן אולי עדף לחכות עוד חודש חודשיים)
    בגדול אני חושבת שלכל דבר יש סיבה שאולי לא מובנת לנו תמיד אך בדיעבד הכל מסתדר... וכנ"ל גם אליך, תנסי למצוא את הסיבות שבגללן נראה לך שעדיף שתלדי בתקופה מאוחרת יותר ממה שתכננת.
    טוב, אני מרגישה שחפרתי אז שיהיה לך המון בהצלחה
    ותעדכני כשיהיו בשורות טובות

• הסבלנות בטוח תשתלם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה