בנות בוקר טוב שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.
    יום חמישי התחלתי זריקות גונל אף.האחות אמרה לי איך להזריק וכמה.
    היא גם אמרה לי שיש תופעות לוואי.
    היום זה היום הרבעי שאני מזריקה ולבד כמו גדולה.
    השאלה שלי היא כזאת.
    אין לי שום תופעות לוואי.רק אחרי הזריקה קצת עצבים וזהו.
    1.ככה זה צריך להיות?
    2.אם אין לי תופעות יכול להיות שזה לא טוב למרות שאני מזריקה נכון?

האחות אמרה לי להזריק 5 ימים ביום שלישי הזה אולטרסאונד מעכב זקיקים ובדיקת דם.

שאלה אחרי הבדיקות האלו מה המשך הטיפול?
    בנות שיודעות ומבינות אשמח שתעזרו לי.

תודה ויום טוב
5 תגובות
עמוד 1
  • גם לי לא היו תופעות לוואי...
    תמשיכי לפי ההוראות
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • אני לא הזרקתי את הזריקה הזו ואני לא יודעת
    אבל שיהיה בהצלחה
    http://www.holdthatpic.com/[/url
  • זה לא בהכרח שצריך להיות איזה שהן תופעות היא מחוייבת לגיד לך על מנת שתשימי לב לתופעות שאולי מבחנתך יהיו לא ברורות והיא הביאה אותן לתשומת ליבך
    כמו שנאמר הטיפול תלוי ברמת הזקיקים הם הם גדולים דיים וואז נותנים זריקה כביכול לביוץ בישבן רק לא הבנתי אם זה הזרעה או הפריה אם זה הזרע אזכמו שאמרתי מקבלת זריקה לביוץ ואז עושים את ההזרעה מכניסים לגופך את הזרע של בעלך אם זה הפריה כמובן מרדימים עושים שאיבה ויומים לאחר קוראים לה לבוא להחזיר עוברים מוכנים לגופך
    שיהיה בהצלחה
    נסיך של אמא
    אהבת חיי
  • היי,

אם אני זוכרת נכון את עושה הזרעה נכון?
    אני עשיתי הפריה אבל גם הזרקתי גונאל במינון יותר גבוהה משלך 150 ולא היו לי שום תופעות.
    לגבי המשך התהליך את תזריקי גם גונאל וגם מעקב עד שUS יראו זקיקים בשלים ויפים ואז זריקה לביוץ (אני עשיתי לב בבטן)...

שיהיה בהצלחה

• תודה לכולכן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה