קשה לי :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כל הזמן חושבת על איזה שבוע הייתי צריכה להיות עכשיו ואיזו בטן היתה לי וכמה שמחתי לראות את שני הפסים האלו!!!! כבר עבר יותר מחודש מהגרדה האחרונה ואני לא מצליחה להתאושש ממנה. אני כבר לא זוכרת איך היה בגרידות הקודמות, אבל הפעם נראה לי שאני פשוט משתגעת. אני תופסת את עצמי נועצת מבטים בבטנים של הריוניות!!! מה יהיה איתי.
    הבת שלי כבר מתה לאחות קטנה וכל הזמן מדברת על מה היא תעשה כאחות גדולה. הלב נשבר לי.
    לצערי בעלי לא מצליח להבין את התחושות שלי, אני פשוט לא יכולה להשתחרר מזה!
    אוףףףף
11 תגובות
עמוד 1
  • אין מה לעשות את חייבת לעבוד על עצמך... מה שקורה אצלך בראש זה רק בשליטתך.
    זה נכון שמה שאת מרגישה זה טבעי וזה בסדר ואני שמחה שאת משתפת גם אותנו וגם את בעלך, אבל תנסי להיות יותר יותר אופטימית אולי תעשי לעצמך דימיון מודרך. זה קשה אבל אין בררה רק את יכולה להרים את עצמך חזרה.

שיהיה בהצלחה

• גם לי יש ילדה שכול הזמן שואלת אמא נו מתיי יהיה לי אח
    אני אומרת לה תיתפללי בסוף ה' ייתן לנו

בת כמה הילדה שלך ?
  • יהיה בסדר בעזרת השם

הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
  • תראי אני לא עברתי הפלה, אבל אני יודעת שזה תהליך כמו של אבל (בדומה לכך שנזכרים באדם שהיה, ככה חושבים על העובר).
    לדעתי חודש זה מעט מאד זמן כדי להתאושש מטראומה כזו.
    כל התחושות שלך נורמליות, את לא משתגעת זה קל להגיד שאת צריכה להשתחרר מזה, אבל קשה לבצע...
    מה שרציתי להגיד פשוט, קחי את הזמן וב"ה יהיה בסדר

• תודה בנות על החיבוקים
    זוהי הפלה שלישית במספר, אז אתן יכולות להבין שזה אף יותר קשה.
  • אילנה יקרה!
    קבלי
    ו
    מאחלת לך שזו תהייה האכזבה האחרונה שלך בדרך לחלום
  • היי יקרה
    את כל כך צודקת, ואני מקווה שההריון הבא יהיה תקין ויסתיים בידיים מלאות.
    הפלה שלישית מחייבת בירור מקיף! שכולל היסטרוסקופיה, בדיקות קרישה ובדיקת קריוטיפ
    אני נשלחתי לבדיקות הללו אחרי האובדן הרביעי, ולמרות שיש לי ילדון בבית, ולמרות צילום רחם תקין נמצאה מחיצה ענקית! שיכולה להסביר חלק מההפלות ואת משקל הלידה הנמוך של בני.
    אם יש לך שאלות נוספות את מוזמנת.
  • היי שיווה, אכן אני עוברת בירור מקיף ונרחב לצערי כמובן.
    תודה :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה