לא ברור לי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב לכולן...

היום אחרי שנים הייתי אצל רופאת נשים כדי לבדוק אם הכל תקין...
    הפסקתי גלולות לפני 5 חודשים ואני מנסה להכנס להיריון(הייתי עם גלולות 8 שנים)...
    המחזורים שלי ממש לא מדוייקים(32,29,38 והאחרון היה 52 יום)
    שאלתי אותה על ימי הביוץ שלי והיא אמרה לי משהו שממש לא נשמע לי היגיוני ממה ששמעתי ממכן....
    היא אמרה לי לקיים יחסים ביום ה 13 14 15 16 17 18 רצוף...
    השאלות שלי הם: למה רצוף? ולמה בימים האלו?
    הרי המחזור שלי מאוחר זה אומר שהביוץ שלי מיום ה-20 ומעלה לא???
    ושאלה אחרונה היא לקחה לי בדיקת פפס מה זה ?

תודה,
5 תגובות
עמוד 1
  • ממה שידוע לי אין צורך לקיים יחסים כל יום, ככה מתעייפים מהר והגבר לא מספיק לנוח ו"לחדש" את מאגר הזרעים שלו. כעיקרון הביוץ קורה שבועיים לפני המחזור לכן הייתי מציעה לך מהיום ה-14 במשך שבועיים לשכב יום כן יום לא, ואפילו, ליתר ביטחון, אם יש לכם כוח, הייתי מוסיפה עוד שבוע למקרה שהביוץ מאוחר.
    וחוץ מזה תנסי לזהות את הביוץ מסימנים חיצוניים (הפרשות, כאבים, חום השחר) אך אל תסתמכי על זה לחלוטין
    והכי חשוב, בהצלחה
  • שלום מיכל,

הבדיקה שהרופאה לקחה לך היא בדיקת פאפ (סרטן צוואר הרחם) שבד"כ בבדיקה אצל רופא נשים הם עושים זאת כמעט אוטומטית בנוסף לבדיקה הרגילה.

לגבי שאלותייך על הביוץ האמת היא שאין לי מושג אך חברה של ממחזור לא סדיר והיא קיבלה כדורים על מנת לסדר את הביוץ, המלצתי היא שאם את שומרת מקווה טהרה אז הימים יהיו לך יותר מסודרים ואז תדעי בדיוק מתי את יכולה לקיים יחסים ומתי לא.
    בהצלחה.........
  • אז ככה: בדיקת פפס זה משהו מאוד רגיל, עושים את זה יחד עם הבדיקה השיגרתית וטוב שהיא עשתה לך כי לא היית אצלה הרבה זמן, זה אכן בידקה לסרטן צוואר הרחם.

דבר שני, תתחילי לקיים יחסים ביום שהיא אמרה לך ואז יום כן יום לא, שהרי הזרע נשמר בגוף כ-48, ואז תקיימי כשבועיים לאחר מכן (יום כן יום לא) כדי לכסות את כל תקופת הביוץ האפשרית, בכל זאת אתם צריכים לנוח, לא לאבד את החשק ולחדש את "מלאי" הזרע אצל בעלך.

מקווה שעזרתי...

בהצלחה!

sOsHi
  • תקיימי יחיסים מהיום ה14 (תספרי 14 יום מהמחזור האחרון) ואז יום כן יום לא.
    שיהיה בהצלחה!!!
  • תודה רבה:))))

לילה טוב..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה