מפחדת לדבר יותר מדי על זה אבל זה עומד להתרחש - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ביום 16 לחודש אני טסה עם כל החברות שלי לאילת לסוף שבוע איך אני מחכה לזה ומנסה לא לחשוב על זה יתר על המידה כי אצלנו במשפחה כל דבר שמח שצריך לקרות, קורה תמיד לפני זה איזה פקשוש או משהו עצוב, מקווה שאני הפעם יופתע לטובה.
אח לשבת מול הים שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
גל, מאי, טל, שי ומתן שה' ישמור עליכם מכל משמר
גל
מאי
טל
שי
מתן
19 תגובות
עמוד 1
איזה כיף תעשי חיים שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
איזה כיףףףףףףףףףף תסעי, תהני, תבלי, תחזרי עם כוחות מחודשים
תחשבי חיובי - יהיה חיובי
תעשי חיים מאמי מגיע לך
נשמע כמו חלום
תהני בובה , יהיה כיף , וכמו שאמרו לי לפני החתונה- תמיד יקרה משהו - זה יתעצבן , התסרוקת תהרס, תמיד משהו קטן יקרה , אבל תחשבי על זה כעוד דבר קטן . תמיד יש דברים קטנים שקורים אבל אל תתני לזה להרוס לך את הכיף , תצאי בסבבה ותבלי כי מגיע לך!
איזה כיף! תבלי
למה שיתפקשש .... האמת שגם אני כזאת תמיד חוששת שמשהו יקרה ... איזה כיףףףףףףף מגיע לך להנות להתאוורר ולעשות חיים עם חברות הכי כיף בעולם