היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למי ששומרת נגיעה, האם את שומרת נגיעה גם מאביך? מאחיך?
למי שהולכת עם כיסוי ראש, האם את מקפידה ללכת עם כיסוי ראש ליד אביך? ליד אחיך?
אני לא שומרת נגיעה מאבי ומאחיי (אבל אני לא שומרת נגיעה כמעט
10 תגובות
עמוד 1
שומרת נגיעה גם מאחי ומאבי לא משהוא מכוון פשוט אני לא מאלה שמביאות לאחי נשיקה או לאבא שלי
אני שומרת איך שתקראי לזה זה אומר לא מחבקת או מנשקת את אבי או אחיי ובכלל גברים אחרים אפילו לא לוחצת יד
וכיסוי ראש אני משתדלת מאוד שאף גבר חוץ מבעלי יראה את שיער רואשי חוץ מבעלי כמובן שזה [center]
מה זה שומרת נגיעה?????.
על פי ההלכה אין שום בעיה עם אבא (ועם האמא! - לבעל)לגבי האחים זה תלוי...
אני אישית מאוד באה ממשפחה מאוד חמה שחיבוק ונשיקה זה חובה! אי אפשר בלי זה!!! חוצמזה שאני מאוד מאוד קשורה לאבא שלי אז אין מצב שאני לא אחבק ואנשק אותו גם את אמא שלי כמובן!!
לגבי כיסוי ראש- איך שאני מגיעה הבייתה( שלי) הוא לא עלי!!! ואם אבא שלי או אחים שלי באים אני לא אשים חזרה (אם שכנים באים אז כן..)
ובבית של ההורים שלי אין לי בעיה להיות בלי אבל בגלל השכנים של ההורים שלי אז אני שמה.
סליחה! מאבא וגם מאח אין שום בעיה ואין שום צורך לשמור נגיעה!!! אולי עם האחים שלי אני פחות כי יש לנו קשר כזה יותר חברי ולא כל כך חם, אבל לקרוא לו בטפיחה על השכם או משהו כזה אין שום בעיה!!! לגבי כיסוי ראש- רק ליד בעלי אני מורידה (וליד הבנים שלי עד גיל שנתיים)
אין לי אחים אז אין לי בעיה כזו...ולאבא שלי מביאה נשיקה וחיבוק.... לגבי כיסוי ראש- הולכת תמיד עם כיסוי מחוץ לבית, אבל כשאני בתוך הבית אני מיד מורידה. אם שכן דופק בדלת אני לא אלבש במיוחד בשבילו כיסוי ראש, אבל אם אזמין אורחים אלבש. עכשיו כשאני כותבת את זה זה באמת נשמע לי מוזר....אבל ככה אני...
למי ששומרת נגיעה, האם את שומרת נגיעה גם מאביך? מאחיך? אני ממש ממש משתדלת לשמור נגיעה מכול גבר שזה לא בעלי.. אם זה מישהו מהמשפחה (לא שלי) אז אם הוא מושיט לי יד- אלחץ, אבל נשיקות וכאלו- אין מצב. לגבי חמי- אני לא נוגעת בו בכלל, אפילו שהם משפחה ממש חמה אני לא מרגישה שזה נכון לגעת, אפילו לחיצת יד. לגבי אבי ז"ל- כשהיה בחיים הייתי מחבקת ומנשקת חופשי. (נפטר לפני שנה) ולגבי אחים== אחים לי הם דוסים אז אני לא מנשקת (רק את הקטנים) את הגדולים לרוב לא נוגעת.
למי שהולכת עם כיסוי ראש, האם את מקפידה ללכת עם כיסוי ראש ליד אביך? ליד אחיך? בבית אני בלי כיסוי, אצל אמא שלי לרוב עם, רק אם זה ממש מפריע לי אז אני מורידה, ושמה לידי
טוהר
מאחים שלי ומהורי ממש לא שומרת איסור נגיעה לדעתי גם אין בעיה בכלל בעינין הזה.אנחנו תמיד עם חיבוקים ונישוקים בבית של הורי אני מרשה לעצמי קצת לחזור אחורה כך שאני לא מקפידה על כיסוי ראש אבל שבאים אנשים אני משתדלת
הי. אני לא שומרת נגיעה מאחי ואבא שלי וגם לא מקפידה על כיסוי ראש לידם. אבל אני קצת קרירה, אז יוצא לי לחבק את אחי רק כשהוא בא לביקורים בארץ, וסתם כך לא יוצא לי לגעת באף אחד, סתם כי אצלנו לא מנשקים ומחבקים.