היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלןם יש לי שאלה, אני עדיין לא יודעת אם אני בהריון אני אדע בערך עוד, שבוע היום התחילה לי דלקת בשתן ואני לא יודעת אם אפשר לקחת אנטיביוטיקה או סידורל מה לעשות ??? ומתי אפשר לעשות בדיקה ביתי אם תאריך מחזור האחרון היה ב- 6/11 תודה
6 תגובות
עמוד 1
אם יש סיכוי שאת בהריון עדיף שתתיעצי עם רופא. אולי עם ד"ר ישי בפורום. יש בדיקה שמזהה הריון 6 ימים לפני האיחור: יס או נו פרופשונל אבל עדיף לך לחכות לאיחור כדי שהבדיקה באמת תהיה אמיתית ולא יהיה סיכוי שאולי היא מטעה אותך. יש תרופות סבתא לדלקת בשתן, כמו לשתות חליטה של כוסברא או כל צמח ירוק כי הכלורופיל עוזר לדלקת. חפשי באינטרנט
וואי תתעייצי עם רופא, אל תקחי שום אנטיביוטיקה אם את חושדת... מקווה שתתאוששי ובשורות טובות!
sOsHi
תודה לכן, ברוך ה' הכאבים חלפו ובדיקת השתן הכללית תקינה מחר צריכה להגיע תשובה של התרבית ועכשו נותר לחכות ולעשות בדיקת הריון ואני מקווה שבעזרת ה' התשובה תהיה חיובית
בשורות טובות
גם אם בעזרת השם תקבלי תשובה חיובית יש אנטיביוטיקה להריון אז אין בעיה בכלל. אירית