הנקה בלילה... צריכה עזרה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי!!
    יש לי ילדה בת שנה שעדיין יונקת. אין לי בעיה עם זה, להיפך, אני רוצה להמשיך עוד.
    הבעיה היא שהיא קמה לי בלילה כל שעתיים- שלוש בכדי לינוק.
    שאלתי היא האם כדאי לתת לה דייסה או משהו אחר בערב (היא גם יונקת בערב), אולי ההנקה לא מספיקה, ומה אתן עשיתן בגיל הזה? זה נורמלי שקמים כל כך הרבה בלילה??
8 תגובות
עמוד 1
  • אני באותו סרט עם בת שנה ו-5 כמעט,
    רק שאצלי היא קמה מינימום 3-4 פעמים בלילה

• ארוחת ערב משביעה זה בהחלט מאסט אם את שואלת אותי.....
    בלילה התחלתי לתת דייסה (ואח"כ מעדן, אח"כ חלב, אח"כ מים) כשרציתי לגמול אותה. תעשי מה שאת מרגישה. בכל מקרה שתהיה שבעה, לגבי היניקות בלילה - אם זה מפריע לך - תעשי לזה סטופ, אם לא - בתיאבון שיהיה לה
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • תנסי אולי לתת לה משהו נוסף במשך היום או סמוך לשעת שינה שקצת ימלא אותה
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • יכולה להגיד לכן מניסיון ומהתיעצות עם רופא ויועצת הנקה -
    הם לא מתעוררים מרעב! (ברור שצריך לתת לאכול לפני השינה אבל לא זאת הסיבה)
    ההתעוררויות זה משהו שקיים אצל כל ילד, פשוט יש כאלה שיודעים לחזור לישון וכאלה שלא, יש ילדים שצריכים את המגע/ הציצי כמוצץ/ חיבוק/ שירגיעו אותם... הדרך היא ללמד אותם להירדם לבד וזה יעזור להם להרדים את עצמם שיתעוררו במהלך הלילה.

מיטל
  • תודה בנות על העצות!
    אני אנסה לא להאכיל אותה בלילה (וכמובן ארוחה משביעה בערב)
    אולי באמת קשה לה להירדם בלי ציצי...
  • מסכימה עם מיטל בכל מילה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • היא לא יונקת בלילה מרעב ככה שאין שום קשר למה תתני לה לפני השינה (ואם את שואלת אותי ברור שעדיף הנקה מאשר דייסה לפני השינה). היא מתעוררת מההרגל. אני הנקתי בלילות עד גיל שנה וחצי בערך ואז הודעתי לה שזהו- מהיום הציצי ישן בלילה והיא תקבל רק שיהיה אור בחלון.... עבר דווקא ממש בקלות (בניגוד לציפיות שלי). אבל כמו שמיטל אמרה- לצערי זה לא אומר שהיא הפסיקה להתעורר בלילה... אמנם כבר לא כל שעתיים- שלוש כמו לפני זה, אבל עדיין פעם-פעמיים בלילה....
  • מיטל צודקת.....למרות שאי אפשר לדעת...יכול להיות באמת שהיא עדיין לא שבעה

אני עדיין מניקה את הקטנה שלי....כן, כן, היא בת שנה ו-9
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה