עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי אצל רופא משפחה שצחק עלי ואמר "גברת את בהריון צאי מהלחץ"
    אבל בגלל שעמדתי לו על הוריד הצווארי האומלל הוא נכנע ונתן לי עוד בדיקת דם לבדוק הכפלה של בטא
    כמובן תוך כדי שהוא קוטל אותי על זה שאני סתם ככה לחוצה
    מחר אני אלך לעשות בדיקת בטא חוזרת - כל מה שאני רוצה זה נס חנוכה אחד קטן

והכי מצחיק שבזמן שאני יושבת אצלו אני מחפשת את הפח הכי קרוב להקיא בתוכו. אני עם בחילות כל כךךךךךךךךךך חזקות.
    בהריון הקודם שלי בכלל לא היו לי בחילות ופתאום אני נתקלת בתופעה כה מוזרה - אבל מבורכת -ככה אני בטוחה שאני בהריון
    ואז בזמן שאני עם בחילות איומות אני מפנטזת על לרדת למטה למאפיה ולקנות דונטס עם ציפוי קרם שוקולד
8 תגובות
עמוד 1
  • אה והחזה - וואי איזה זוג מכובדים נהיו לי
    מסכן בעלי כמעט התעלף עכשיו
  • אני בטוחה שהכל בסדר ,יקירה ,שיהיה בשעה טובההההההההה

• מזל טוב שוב

• "הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • בנות זו דוגמא קלסית ללחץ סתםםםםםםםם!!!
    יאללה שיהיה במזל טוב!!!
    לאט לאט כולן ניקלטות פה!
    כנראה זה כוח הפורום!!!

sOsHi
  • גבירתי, בהחלט נשמע שאת בהריון, אז צאי מהלחץ

[[[

• איזה יופי שיהיה בשעה טובה ושהבחילות יעברו
  • בשעה טובה!!!!!!!!!!
    הריון תקין ומושלם!!!!!!!!יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה