עזרה דחופה - אחרי גמילה מטיטול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב
    אז הבעיה שלי ככה
    הבן שלי כבר 5 חודשים גמול מקקי
    וחודשיים מפיפי
    גמול לגמרי ביום ובלילה
    בלילה היה מעיר אותי ללכת לשירותים
    לפני כשבוע קם בבוקר רטוב
    אז אמרתי אולי התקרר קצת והחלטי לשים לו טיטול בלילה ליתר בטחון
    לפני כיומיים הוא קם והטיטול קצת רטוב והתחיל לעשות קקי בטיטול ובקש ללכת לשירותים
    אז אמרתי אולי הוא לא הספיק לבקש והוא השלים בשירותים
    אתמיול אחרי צהרים הוא ישן כשעה נכנסתי לחדר ואז יש ריח מסריח בדקתי ואז הוא עושה קקי בטיטול ויושן
6 תגובות
עמוד 1
  • יש לילדים נסיגה בגמילה זה קורה
    אל תשכחי שהלילות מאוד קרים עכשיו וזה גם משפיע
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • הבת שלי נגמלה מטיטולים בגיל שנה ו7 חודשים
    ואני זוכרת שבחורף הייתה מפספסת הרבה גם אחרי כמה חודשים
    זה טבעי ... לדעתי לא להחזיר את הטיטול עם כל הקושי
  • אמממ.... לדעתי האישית לא היית צריכה להחזיר לו טיטול..... זה מבלבל, בעצם למה להחזיר אלא אם כן את מצפה ממנו שיפספס עוד פעם? נסיגות קורות לצערי אבל צריך להיות עקביים והחלטיים - לא לחזור אחורה.
    אני אומרת - להוריד את הטיטול אתמול. להסביר שוב שפיפי וקקי עושים בשירותים ולחזור להתנהגות כמו בתחילת הגמילה, רק עם פחות "טררם".....
    בהצלחה
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]

• לדעתי לא היית צריכה להחזיר לו את הטיטול עצם העובדה שהוא מעיר אותך בלילה סימן שהוא יודע מתי יש לו פיפי/קקי גם מתוך שינה
  • למה החזרת טיטול?!?!!
  • ממליצה לך לקנות מגן מזרון לתקופה הזאת ואחר כך פשוט לזרוק אותו
    ככה לא ייהרס לך המזרן ואת תנקי את המגן מזרון בכל פיספוס ....

מקווה שזה יעבור מהררררררר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה