שאלה בקשר לביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אני יודעת מה הממוצע שלי ממחזור למחזור, אם המחזור שלי לא סדיר?

אני רוצה לדעת מתי הביוץ שלי, אבל אני לא יודעת איך לחשב את זה.

למשל המחזור האחרון שלי היה ב- 16/11/10 ולפני כן ב- 18/10/10.

מתי הביוץ לפי זה?

אודה לכן על תשובתכן.
    רויטל.

רויטל
8 תגובות
עמוד 1

• היי
    מצ"ב קישור למחשבון ביוץ
    http://www.yoledet.co.il/fertility-tool.asp
    יעזור לך לחשב.
    אם המחזור לא סדיר אולי כדאי להתייעץ עם רופא נשים בנושא.
    ניתן לבדוק ביוץ גם לפי חום השחר או מקלוני ביוץ

בהצלחה
  • בדיוק! תעשי את החישוב ע"י מחשבוני ביוץ באתר הזה או באתר אחר,
    בכל מקרה תקיימי יחסים כשבועיים יום כן ויום לא כדי לא לפספס.
    בדיקות ביוץ לא כאלה אמינות ולא לכולן זה מתאים...אל תזרקי את הכסף שלך.

תמדדי חום בבוקר אפילו לפני שאת קמה וכמה פעמים, כשהחום יורד אז יש ביוץ. (ככה אני יודעת...)
    בקשר למחזור הלא סדיר (אם האי סדירות היא של יומיים עד 4) לא הייתי רצה לרופא שידחוף לי כל מיני כדורים.
    אם האי סדירות היא שבועות אז כן, לכי לרופא.

בהצלחה!

sOsHi
  • תודה רבה.

עוד שאלה, ממתי סופרים שבועיים, מהיום הראשון של המחזור או מהיום שבו הוא נגמר?

רויטל

• מהיום שהוא נגמר, אז מתחיל מחדש תהליך הביוץ בגוף עדיף שבועיים לקיים יחסים כי יש נשים עם ביוץ מוקדם ויש נשים עם ביוץ מאוחר.
  • נראה לי שאני מפספסת את הביוץ, כי אני ספרתי מהיום הראשון שקיבלתי את המחזור שבועיים ואחר כך התחלנו לקיים יחסים יום כן יום לא, אולי בגלל זה אני לא מצליחה להיכנס להריון, כי אני ממש לא מבינה איך סופרים מתי יש ביוץ.

בהריון הראשון שלי לא ספרתי ולא כלום ונכנסתי להריון אחרי 4 חודשים, אולי עדיף שזה מה שאני יעשה כי האמת יצאתי כבר מבולבלת,

דרך אגב, מישהי יודעת איך עושים חתימה?

תודה.

רויטל

• אני אומרת כל החודש תעשו יום כן יום לא ככה לא תפספסו ותצברו שעות "אימונים"
  • תודה רבה

• חמודדדד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה