אימהות לבנות. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש ליש אלה על היגיינה אינטימית אצל בנות

[[[

10 תגובות
עמוד 1
  • הי!
    גם לי היו תלונות כאלה עד שהחלפתי לה את הסבון בסבון של הקטנה. אז קודם כל תנסי להחליף סבון לסבון תינוקות (או סבון תינוקות אחר).
    אצלי מה שעזר ל"שורף" זה רק משחת אלוורה. בהתחלה ניסיתי לשים לה את הבייבי פסטה של הקטנה ולא עזר.
    אם היא עדיין מתלוננת - אין מנוס מלבקר אצל רופא. אם יש לה דלקת חייבים לטפל...
    בהצלחה
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • לילדות זה שורף הסבון שם כשיש אדמומיות, תנקי במעט סבון ותשטפי טוב טוב כדי שלא יהיו שאריות סבון לאחר האמבטיה זה ממש כואב.
    לגבי טיפול באדמומיות תתיעצי לגבי סבון פולידין זה סבון מלבני בצבע חום.
  • בייבי פסטה והכל עובר

• אצלי גם התלוננה בתקופה האחרונה שכואב לה ושורף לה ובגן אחרי שפיספסה לא נתנה שינקו לה עם מגבונים ובכתה שכואב לה במוקד באמת אובחנה אדמומיות אז קיבלתי משחה אנטיביוטית בשבילה ואני גם שמה לה דיזטין ושוטפת רק עם מיים

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• דר פישר אומר הכל
    אני הייתי מחליפה ...
  • אצלי זה קטע קבוע - חשבתי שכשנגמל יעברו גם התפרחות, אבל זה פשוט לא עובר , גם בטוסיק וגם בפושפוש
  • בנות תודה רבה, עזתן לי מאוד

[[[

• אם ממש שורף לה את יכולה למרוח לה משחת טבעקוטן או פוליקוטן (אותו דבר)

נשיקות
    רעות
    הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • תחליפי סבון גם לנו זה קרה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה