מודאגת פעמיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב, נא עזרתך
    שבוע 5 + 4 ימים, טופלתי בפיורגון, לאחר כחצי שנה של טיפולים סוף סוף נקלטתי להריון,בטא גדלה באופן תקין, בדיקה אחרונה בוצעה אתמול -4300.
    היום הייתי בבדיקה אצל הרופא נמצא שק הריון בגודל תואם את השבוע אך 2 עניינים אחרים מדאיגים אותי: 1. מעל לשק ההריון קרוב לדופן הרופא טוען שיש דימום ולא ברור לו אם מדובר בשק הריון נוסף שהתמוסס או שאני בדרך להפלה...?? האם יש סיכוי סביר שההריון הזה ישרוד?
    2. בנוסךף נמצא ברחם צ'יסטה בגודל 44 מ"מ, הרופא אמר שמזה הוא לא מדאג, מכל האתרים הבנתי שזה נגרם בעקבות טיפולי הפוריות, האם זה יעלם לבד? ואם כן מתי? ואם לא מה דרך הטיפול?<

תודה על עצותיך..
    אתי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    כמובן שיש סיכוי , למרות הממצא שטיבו אינו ברור , שההריון יתפתח להריון תקין.
    הממצא הציסטי שאת מתארת הוא כנראה בשחלה ולא ברחם. הוא די שכיח בשלבים כאלה של ההריון ואין להם בד"כ שום משמעות

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה