מכתב גילוי לד"ר אורלי אינס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
16 תגובות
עמוד 1
  • מה אני חושבת על המכתב או על הפרשה .....? למרות שאני אישה הסיפור הוא לא כל כך ברור . בראש ובראשונה יש לי שאילה : אם זה היה כל כך רע למה לקח לך 2.5 שנים להתלונן ולספר את הסיפור ? לא מדובר על ילדה בית 20-25 שלא יודעת מה החיים שלה ... כי דוקטור בקרימנולוגיה אז היא בטוח מכירה מי מטפל בעניינים כאילו כאשר גם שוטר מעורב ... מה עוד שמדבורר שיש עוד כמה מתרידים בחירים לא פחות שהתרידו אותו .. צירוף מקרים מוזר היתי אומרת .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני חושבת פחות או יותר כמוה.
    את רוצה לשמש דוגמא לצעירות? קומי והתלונני מייד!
    זה שחיכית שנתיים וחצי- וזה בכלל התפוצץ כתוצאה מהלשנה... מה גבורה בזה?
    "..מישהו צחק עלי
    ושלח אותך אלי,
    איך זה הפכת
    על פיו את עולמי.

לא יודעת את נפשי
    כי ליבי כבר לא חופשי,
    ככה נשביתי
    למה לא להודות..."
  • גם לי יש בעייה עם כל הנושא הזה.
    יש כאן משהו די מצחין...
    גם העיתוי, גם התלונה, גם הסיפור שסופר...
    לא יודעת...
    משהו לא מרגיש טוב, לא נראה טוב....
    העיתוי לחלוטין לא סתמי, נראה כמו עניין של סגירת חשבונות לא קשורה בכלל....

וזה שהיא לקחה משרד יח"צ - מעלה את ריח הצחנה....

• כל הפרשה קצת ניראת לי תמוהה

[[[

• שהתחילו איתי כנגד רצוני קמתי והלכתי ולא נהלתי שיחות נפש . כדר' לקרימנולוגיה היא בטח יודעת שהכי טוב להגיש תלונה מייד ולא להמתין מעל שנתיים . מה שמעניין בסיפורים לה שכל צמרת המשתרה ובכירים ממשרד הפנים מתרידים אותה .... .
    לינבר צודקת , הנאום החסיפה שלה היה מתוזמן יותר מדי טוב . בר-לב את המחיר שלו ישלם . העניין הוא בגברת ....מעניין מי משלם עבור משרד יח"צנות ?
  • אני חושבת כמוכן.......

יש כאן משהו מסריח ואורה מורג (שבמקרה אני מכירה אותה
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • ענבל - מה את חושבת?

• לא יכולתי להתנסח ולנסח את דבריי טוב יותר ממנה
    מסכימה איתה במיליון אחוז

• אני חושבת שזה סוג של נקמה שיש משהו יותר אישי מאשר לקום ולהגיד "נאנסתי" כאילו היא באה להוכיח לו משהו .
    קראתי באיזה מקום שגם הבוס שלה הטריד אותה והיא לא קמה והגישה נגדו תלונה אז זה נראה בכלל מסריח העיניין.
    מה שכן במידה ובאמת היא מנסה להוכיח לו משהו ולנקום בו -היא הצליחה.

• העניין הוא שלא בטוח שזה נקמה שלה נגד בר-לב אלא נקמה של פרסונות אחרות ו"צמד-חמד" והסיפורים שלהם זה רק כלי להתחשבן . גברת המותרדת מינית קבוע בטוח תקבל איזה פרוייקט חדש עם תקציב לא קטן בדומה ל"עיר בלי אלימות "שממש לא הצליח .
  • הממממממממממממממממממממממממממממ...... מעניין....
    ענבל, אני חושבת כמוך. זה באמת נראה כאילו שיש שם משהו יותר אישי ויותר מכוון כנגדו.... לכאורה היא עשתה מאמצים כדי לפתוח נגדו במערכה (משרד יח"צ?... )
    מה שכן, אני חושבת שהיציאה החד משמעית כנגד כל אחד שהטריד/מטריד על רקע מיני (ואגב, לא רק נשים!!!!!!) היא מחויבת המציאות. עלינו פשוט למגר את הנגע הזה מתוכנו.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

• האמת שרוני שאת כ"כ צודקת אבל בתגובה שלי זה למקרה הספציפי הזה.
    היא עמדה שם על הבמה בכ"כ ביטחון שאישה "שנאנסה" לא יכולה להיות בעלת ביטחון כזה, רגע אחרי שהיא רק קיבלה אומץ ללכת ולהתלונן עליו.

• שרוני את צודקת , אבל צריך לעשות את זה מיד או בפרק זמן קצר ולא שנתיים וחצי אחרי זה ברגע ששמו קפץ כמעמד למפק"ל. מה עוד לא מדובר על אונס או נסיון אונס . אלא איזה סיפור של ישיבה בפאב באיזה כנס , אחרי זה הוא לווה אתה לחדרה בבית מלון , בדשה היא נפלה (לפי טענתה הוא עושה את זה בכוונה , מזכיר לי דרך של חברים של הבן שלי (בן 4 הגבבר ) להתחיל עם בנות ) , עזר לה לקום ואז דיבר אתה מס' פעמים בטל' .
    אני שמעתי שזה בכלל אבודה של המפק"ל המכהן כנגד מועמד של שר האהרוביץ' .
  • אני בהחלט מסכימה עם ענבל.

אישה שנאנסה, לא עלינו, לא מסוגלת לעמוד ככה בפומבי. לא משנה מה תגידו. לצערי, כלמודת ניסיון עבר צורב (שלמזלי לא הגיע לאונס
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • בנות, אני מבינה מה אתן אומרות.
    ויש הרבה צדק בדבר שהיא טרחה להתלונן רק לאחר פרק זמן גדול שעבר, לכאורה, מקרות המקרה.
    על כך אין ויכוח, וזה מה שמעלה את עיקר סימני השאלה (ואני חושבת שלי אישית חבל שכך... כי יש פה שיקולים זרים, וחבל.).
    אבל אני חושבת שהטרדה מינית היא הטרדה מינית, היא הטרדה מינית.
    ולא משנה האם זו "טפיחה" ידידותית () בישבן, או ליטוף מקרי של היד, או חיבוק "חברי" מסביב לכתפיים, או קריאה בשם "מיידלע", או התעניינות "תמימה" בסדר יומך, בזמן הגעתך הביתה ובמועד יציאתו של בעלך למילואים, או במקרה הפחות נחמד (שנתקלתי בו אישית - לקוחה שלי) - התעניינות בהרגלייך המיניים ובצורת הגעתך לסיפוק עצמי (כן כן... הטרדה מינית היא הטרדה מינית היא... הטרדה מינית).
    אז... הצורות הן רבות ומגוונות, פוגעניות, חודרניות, כוחניות, מלאות סרקזם ברב המקרים (במיעוט המקרים מדובר על "סתם" רוע וניצול מעמד... ) - וראויות למיגור בכל דרך.
    ואונס?... לא מאחלת לאף אחת אף פעם להגיע לשם. זוהי פסגת הפירמידה, שבסיסה הוא במקרים שכאלו, של ישיבה לכאורה "תמימה" בבר, ואח"כ הפלה על הדשא... וההמשך ידוע, לצער כולנו.
    אז כן - יש הרבה טעם להילחם בזה, ובכל הכוח.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
  • אורלי אינס הקימה את הפרויקט "עיר ללא אלימות" ,לדעתי היא רצתה להאדיר את שמה
    ,היא רצתה להפוך לסמל מאבק באלימות מינית, ובנוסף כנראה שיש גם עניין של סגירת חשבונות.
    יחד עם זאת החשיפה שלה נתנה אומץ להרבה נשים להתלונן במרכז לסיוע לנפגעות תקיפה מינית ,לפחות משהו טוב יצא מכל ה"מופע" הזה שלה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה