הראש עובד שעות נוספות :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול כל היום וכל הלילה אני מחפשת סגולות להכינס להריון
    איכשהו הגעתי לאתר הזה של אייל פוליטי

משהי שמעה עליו???

אני מפרסמת את האתר אשמח לתגובות

http://www.eyalpoliti.com/aboutus_heb.html

אם אתן לא מצליחות להיכנס תרשמו בגוגל אייל פוליטי זה האתר שלו..
    "פתח נא לי שעריי שמיים היושב שם במרומים...."-הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
4 תגובות
עמוד 1

• הייתי אצלו
    בעצם אצל מי לא הייתי ? !

שמעתי שלחלק כן עזר
    לנו אישית לא עזר
    הוצאנו כסף ... על כל מיניי דברים שהוא נותן

תלוי מה הבעיה ? תיתקשרי להיתייעץ איתו
  • אני הייתי אצל הרב איפרגן
    וסגולות עשיתי של ספר הזוהר
    סגולות ממש מהתורה לא מרבנים ואנשים וכאלה אם תרצי דברי איתי אפרט לך..

בהצלחה...
    "הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • קרין תודה מאמי

"פתח נא לי שעריי שמיים היושב שם במרומים...."-הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
  • אני שמעתי עליו המון!
    בסופו של דבר החלטתי לנסות, הסיפור שלו די משכנע.. הוא חושב שאם אין הריון יש קשר לרחם - שהוא קר...בקיצור הוא נותן מין תערובת שצריך לשתות כל יום (די מגעיל אבל נסבל), וזה אמור לחמם את הרחם ולהגביר את זרימת הדם לאיזור, לדבריו אחרי חודש של טיפול הייתי אמורה לקבל מחזור שונה מהרגיל (אדום יותר וחזק יותר)... לא דובים ולא יער, לא היה שום שינו ולצערי גם לא נקלטתי... כששלחתי לו הודעה לגביי המשך הטיפול הוא פשוט לא הגיב!!! ממש התעצבנתי - נראה לי חוסר אחריות משווע - ממש ממש לא מומלץ!!!

שהחלום של כולנו יתגשם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה