שבוע 38- ונראה כאילו הסוף לא קרב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני כבר מיואשת, אין לי כוחות יותר, אני עייפה, כבדה, עצבנית, חסרת סבלנות, הפסקתי לעבוד (מי שמכירה אותי יודעת שהעבודה היא בהחלט חלק חשוב בחיים שלי) , אני משועממת, מרגישה שהסוף לא מגיע למרות שאני יודעת שהוא לא יכול להחזיק שם יותר מידי...
    אני שבוע 38 עם צירים מחודש 7 אבל לא צירים אמיתיים אלא סתם חארטה.
    אני כל כך רוצה כבר ללדת, כבר הכל מוכן, הילדה שלי מחכה לזה בקוצר רוח למרות שאני בטוחה שאחר כך תתפלל לרגע שאני אחזיר אותו בחזרה ולו ליום.
    אני סקרנית, זו תקופה קשה. אני נורא רציתי ללדת בחנוכה אך נראה לי שהוא ממש לא ממהר לצאת.
    הוא כבר שוקל כמעט 3.000 שהגדולה שלי נולדה במשקל הזה בשבוע 40.
    אני לא מפחדת מהלידה, לא חוששת מה שיהיה יהיה טוב!
    אז בבקשה עובר קטן אם אתה שומע אותי תעשה לאמא נס חנוכה ובבקשה תצא החוצה בריא ושלם כי אמא ואבא מחכים לך
4 תגובות
עמוד 1
  • הסוף תמיד קשה אבל לא נשאר לך עוד הרבה יש לך עוד שבועים
    אני גם חשבתי ככה בשבוע 38 אחרי חודש של ציריים לא סדירים בסוף דור יצא

שתיהיה לך לידה קלה
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • היי איפי מזל טוב....
    מאחלת לי שהשבועיים האלה יעברו כבר ואני אהיה אחרי.
    אני מפחדת למשוך אחרי שבוע 40 .
    עשית משהו בשביל שזה יתקדם או שפשוט נתת לזמן לעשות את שלו.?
  • כל כך מבינה אותך...

• שתהיה לך לידה קלה ומהירה
    ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה