היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בשבוע 6. יש לי כאבי מחזור מאוד חזקים בבטן התחתונה וזה מאד מלחיץ אותי וגם מעיק.
נראה לכן שיש סיבה שאני כן אמורה להלחץ מזה? משהיא מכן מכירה את התופעה מקרוב? עד איזה שבוע זה נמשך לכן?
יש לכן עיצות? תודה מראש,
יעל
3 תגובות
עמוד 1
היי יעל הסירי דאגה מליבך. הכאבים האלו זה הרחם שמתכונן להריון. לגיטימי לחלוטין זה בערך יעבור לך עד השבוע ה - 10 גג. זה בא והולך לא לקחת כדורי הרגעה. תהני מההריון.
חחח... גם אני נלחצתי כשזה קרה לי, ואני עוד לא ידעתי שאני בהריון כשממש כאבה לי הבטן.... גם רופאת משפחה וגם רופא נשים מומחה אמרו לי שזה נורמלי לחלוטין זה התרחבות הרחם... הסירי דאגה מליבך,