היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב בנות, החודש עשיתי זריקת אוביטרל והזרעה (אחרי טיפול שני של איקקלומין). יש לי איחור של יום....אני יודעת שזה מעט מאוד אבל כמובן שאני לחוצה רצח!!!! שמעתי שאי אפשר לעשות בדיקת הריון ביתית אחרי אוביטרל כי היא תהיה חיובית בכל מקרה. מישהי יודעת על זה משהו? בנוסף, אני מרגישה גם כאבי מחזור....כל שניה אני רצה לשירותים לבדוק מה קורה. אולי אפילו לא שווה לעשות בדיקה?
תודה מראש
7 תגובות
עמוד 1
אם יש לך איחור אז תבדקי ואל תשכחי לעדכן "הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
אחרי 12 יום מהזריקה האוביטרל כבר לא משפיע על הבדיקה. את יכולה לעשות בדיקה ביתית, בהצלחה
בנות, אני משתפת אותכן עוד לפני שבעלי יודע.... לפני כמה דקות עשיתי בדיקה....חיובית (פס ביקורת חזק והפס השני חלש יותר אבל נראה בבירור). אני ממש מפחד לשמוח לפני הזמן בגלל הזריקה אבל אני כ"כ מקווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פס זה פס
בהצצלחה "הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
תודה
שהיה בשעה טובה מזל טוב לכי מחר לעשות בדיקת דם ובהצלחה תעדכני .......