יצאתי לחופשת חנוכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות
    איזה כיף אני בחופש התחלתי לעבוד בתחילת שבוע שעבר וכבר אני בחופש חנוכה לשבוע הקרוב,
    רק באסה שלא משלמים על חופשות חגים
    אז עכשיו אני עם צבע על השיער ונס קפה ביד ונחה בכיף
    העבודה מאוד מהנה , אני סייעת לנער בן 17 שלוקה בשיתוק מוחין ,בעקבות כך הוא משותק ביד אחת וביד השניה מוגבל בתנועותיו, לעומת זאת יש לו ראש מבריק, ילד מאוד אינטיליגנט ,הוא לומד בתיכון רגיל ואני צריכה להיכנס איתו לשיעורים ולכתוב עבורו כל מה שהמורה מכתיבה.
    אז למדנו יחד אנגלית, מתמטיקה, ספרות, תנ"ך וסוציאולוגיה.
    בהחלט אני לומדת הרבה דברים חדשים.
    רק מה שלא סיפרו לי זה שאני צריכה לעזור לו במתמטיקה והם לומדים סטטיסטיקה,
    למרות שלמדתי סטטיסטיקה בכמה רמות מעל כשלמדתי בבי"ס להנדסאים,אבל זה היה מזמן ושכחתי אז יקח לי עוד כמה שיעורים כדי שאוכל ללמד אותו
    וזהו, שיהיה יום נעים והשריפה תכבה כבר
6 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל - חופשה נעימה
  • תהני מהחופשה
  • אורלי, אני לא עובדת פרטי. אני אקבל משכורת עם תלוש מהמועצה.
    זה התנאים ...סייעת זה לא מורה
    מורה מקבלת גם על חופשות חגים וחופש גדול, סייעת מקבלת רק על ימים שהיא עובדת...
  • סחטיין סחטין
    החיים שלך דבש
    הבנות לא בחופש? אנחנו בחופשה מאולצת של שלושה ימים...כייף מאד אבל גם מעייף מאד : ) כל יום צריך לתכנן פעילויות..........
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • הבנות לא בחופש, סמדר בגן קיבוצי בלי חופשות ונטע במעון אין חופש חנוכה
  • איזה כיף

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה