שלום בנות:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חדשה פה,

פעם ראשונה בחיים החלטתי להתחבר לפורום כזה, וזאת לאחר שראיתי שהבנות פה ממש תומכות ועוזרות אחת לשנייה. זה עושה טוב, לדעת שאת לא לבד ויש הרבה בנות עם אותן מחשבות ודאגות כמו שלך, ושיש לך עם מי להתחלק באכזבות ושמחות

אני ובעלי מנסים כחצי שנה להכנס להריון. מאוד מאוד רוצים ילד. ועם כל זה שהוסת שלי סדיר ואני מרגישה את הביוץ, עדיין לא הצלחנו ...אולי יתמזל מזלי וזה יקרה בקרוב.
11 תגובות
עמוד 1

• שיהיה בהצלחה
  • שישיה לך הרבה בהצלחה
    אני ממליצה להירגע ולהינות מהסקס וגם כשאת מרגישה את הביוץ "תעבדו" כמה ימים קודם וכמה ימים אח"כ יום כן יום לא, ליתר ביטחון
    בע"ה בשורות טובות
  • תודה רבה בנות מקסימות:)

את האמת, אנחנו עובדים די "קשה", אני מנסה לכסות את כל הימים מסביב לביוץ. זה מוזר, אם הכל בסדר, מה יכולה להיות הסיבה שזה לא מצליח ישר? רופאים אומרים שאפילו לזוגות "בריאים" לפעמים לוקח שנה. מעניין, במה זה תלוי...
  • הי שהיה לכם בהצלחה!
    כדאי לכם לעשות בדיקת זרע ולראות מה הענינים שם........
    לכי למרפאת פוריות ותבקשי בדיקות
  • זה מאוד מפחיד אותי, להתחיל עם הבדיקות. אולי אני חי בהכחשה פשוט, אני רואה אנשים פה ושם, נקלטים אחרי חצי שנה, 10 חודשים, שנה....ז"א היה להם הכל בסדר, פשוט משום מה לקח הרבה זמן להיקלט.

• אם הבדיקות מלחיצות אותך חכי. באמת לפעמים זה קצת לוקח זמן..
    לפחות את צוברת שעות "אימון" עם הבעל שזה אף פעם לא רע..
  • אני והבעלול ניסינו 5.5 חודשים....
    סוד ההצלחה- המון אהבה + אמונה חזקה חזקה בה' + טבילה במקווה + יוגה (יוגה מרגיעה את הגוף והנפש ועוזרת מאוד) !!!

בשורות טובות
  • תודה על הטיפים
    את האמת, נראה לי שאנחנו בכל זאת נצטרך לעשות בדיקות זרע בתור ההתחלה. כי זה לא נראה לי הגיוני שלוקח כל כך הרבה זמן להיקלט עם זה שכן יש ביוצים
  • אז מה??? אני מנסה כבר 8 חודשים, המחזורים שלי ברזל!! סדירים ממש! אפילו ביום ובשעה, אנחנו עובדים יום כן ויום לא, אני מרימה רגליים ועדיין לא ניקלטתי.
    זה תלוי בהרבה מאוד דברים, רק תחשבי על מה שהזרע צריך לעבור כדי להגיע לביצית, דרך מכשולים!! חחחח, בכל מקרה, אל תתחילי עם בדיקות וחרטות אלא אם כן את יודעת בוודאות שיש בעיה, תהיי רגועה, תהנו ממה שיש לכם עכשיו כי אחרי זה תעבדו קשה עם ילד בבית, תהנו מהסקס, וזהו!

סבלנות משתלמת!

sOsHi
  • כן, את צודקת...פשוט, אני מסתכלת מסביב, כמו שכל הבנות אומרות פה, ואני שכולם עם בטן או עם תינוקות, ואני שואלת "למה אני לא"...וההרגשה הזאת היא הכי מגעילה ומפחידה מהכל. בכל מקרה, אני ובעלי החלטנו שנלך מחר לעשות בדיקת זרע. לפחות לזה לא צריך הפניה של רופאה
  • בהצלחה, מקווה שיהיו תוצאות תקינות.

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה