היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כמעט שבוע לא הייתי פה.... עברנו דירה ועדיין אין לנו אינטרנט (בעיה בתשתית) ועידן היה חולה אני מוטרדת יש לו שיעול חזק שלא עובר והוא מנוזל... קיבלנו היסטפד וזה לא עוזר קיבלנו גם טיפות אף אבל אי אפשר לתת לו הוא כל כך משתולל שהכל יוצא החוצה
10 תגובות
עמוד 1
היי מאמי
עירית נתנו לנו את הירוק... אולי באמת אני אלך ואבקש מרשם אחר.. אם אצלכם הוא יעיל יותר יכול להיות שגם לעידן יעזור יותר
ברוכה השבה
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
קודם כל ובראש ובראשונה בשעה טובה על הסרגל החדש, כנראה שעדכנת בתקופה שנעדרתי מכאן... המשך קל, תקין ומהנה
ברוכה השבה ומזל טוב על הדירה לגבי הטיפות ממליצה לשים רק שהוא ישן...ככה זה מספיק לחלחל פנימה בצורה אפקטיבית לגבי השיעול אני משתמשת לגאיה בסירופ סמבוק שחור. קונים בחנות טבע או במחלקות הטבע בפארם.זה באמת עושה פלאים וכמובן אינהלציות עם מי מלח תרגישו טוב
וממש כיף לראות את הסרגל שלך...למרות שכבר בירכתי אותך בשרשור ההוא הלוואי עוד נסיך חתיך כמו עידן..או נסיכה יפה עם ריסים כמו שלו