שאלת גמילה... דחוף ביותרררר!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הקטנה שלי בת שנתיים וחודשיים. נגמלה כמעט מלא בגיל שנה ו10 חודשים...
    ואז... ילדתי....
    וכצפוי רגרסיה... חזרנו לחיתולים כי לא היה לי כוח להתעקש... ולהסביר...וכל ההורמונים...
    כבר תקופה שהיא מורידה בעצמה את החיתול אבל לא מוכנה לשבת בסיר או בשירותים... עושה רק בריצפה!!! אני משתגעת!!!
    מה עושים??? אני מנסה להסביר יפה אבל היא בשלה....אני מחבקת ומסבירה ברוגע...וזה לא עוזר...
    מבחינת הבנה היא בוגרת לגילה, מדברת והכל בהיגיון...
    אני על סף אפיסת כוחות... עזרה בבקשה!!
4 תגובות
עמוד 1
  • שוחד יקירתי, שוחד!!!
    כשעידן רצה לצפות בטלוויזיה זה היה בתנאי שישב בסיר (רק בהתחלת הגמילה כמובן) הוא ישב וצפה
  • לא ניסיתי את נושא הטלויזיה אבל שוחד של מתנות קטנות כן ניסיתי וזה לא עובד...
    לא נעים לי להגיד אבל בזמן האחרון היא ממש לא סופרת אותי... כמה שאני מנסה להיות אסרטיבית ועקבית זה לא עוזר...
    אני קוראת לה והיא לא עונה לי.ממש קשה לי עם גיל שנתיים הזה....
    לא אכפת לי שלא תהיה גמולה אבל שתפסיק לעשות ברצפה!!!
  • מיכל דליות פעם המליצה דווקא עם ילדים שמבינים ובוגרים להסביר שהם בוגרים ולכן הם לא צריכים חיתול אבל אם היא לא שומרת על סביבה נקיה אז היא כנראה לא בוגרת ולכן יוחזר החיתול.
    ולפעמים רק התעלמות (עם כל הג'יפה מסביב לעניין) עוזרת, לא להגיד כלום, פשוט לנקות ולקוות שיעבור מהר.

גיל שנתיים האיום

• תודה... אנסה...
    עוד הצעות???
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה