הפרשות חומות במקום מחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות, פעם ראשונה בפורום
    קצת ארוך אבל כל פרט חשוב,

הפסקתי גלולות לפני כחצי שנה במטרה להכנס להיריון. מאז המחזורים שלי היו סדירים 28-30 יום, עם דימומים של כשלושה ימים שמצריכים שימוש בטמפון. החודש נשלחתי ע"י רופא הנשים שלי לבדיקת אולטרסאונד ואגינלית ע"מ לבדוק תקינות האיברים. הכל יצא תקין. מחזור אחרון היה ב-4 בנובמבר, האולטרסאונד היה ב-22 בנובמבר ואז נאמר לי שאני לקראת ביוץ (זקיק בגודל 19 מ"מ, ורירית הרחם בעובי של 7.5 מ"מ). עבדנו במשך 4 ימים כדי להיות בטוחים שכיסינו את כל הימים (ביום השלישי הייתה הפרשה פוריה). מאתמול התחילה הפרשה חומה רק על התחתונית ולא בניגוב, אין כאבי מחזור, הרגישות בפיטמות שהייתה בביוץ ירדה ואין שום הרגשות לוואי. מתי כדאי לעשות בדיקת היריות ביתית ואם בכלל עוד יש סיכוי להיריון?
    מקווה שהמחזור לא יגיע לפני שאקבל תשובות
3 תגובות
עמוד 1

• תחכי שיהיה איחור ותעשי בדיקה ביתית או בדיקת דם.
    ואם הדימום יתגבר (נקווה שלא) חסכת כמה שקלים..
    יש בדיקה ביתית שאמורה לזהות 6 ימים לפני האיחור, יס אור נו פרופשונל.

בהצלחה
  • לפי מה שאת מספרת, את כבר באיחור. אם קבלת ב-02.11 את באיחור של 4 ימים.
    לדעתי את כבר יכולה לעשות בדיקה.
    אם את רוצה לחכות לדיוק של הבדיקה, תעשי בעוד איזה שבוע...

בהצלחה!

sOsHi
  • חכי עוד יומיים בערך, אם ממשיכים הסימנים החומים (או נעלמים)
    ולא קיבלת עדיין, תעשי בדיקה ביתית.
    בהצלחהההה!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה