משהו שמסקרן אותי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם אתן מחדשות מלאי משחקים של הילדודס פעם באיזה תקופה?

[[[

19 תגובות
עמוד 1

• האמת שהוא צודק וגם בעלי אמר את זה כי די נהיה לה משעמם

• האמת שהוא צודק וגם בעלי אמר את זה כי די נהיה לה משעמם
  • אני מרענת מידי פעם..נגיד אחת לשולשה חודשים בערך אני קונה משחק קופסא.
    זה יכול להיות פאזל, משחק זיכרון או כ דבר אחר..

• כן
    אני כל הזמן מחדשת לו משחקי קופסא
    ביום שישי קניתי לו עוד 2 משחקים חייבים לחדש להם ומה שכן המשחקים הקודים אף פעם לא הולכים לאיבוד תמיד אפשר לחזור ולשחק בהם
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אנחנו משתדלים לקנות כל חודש לפחות משחק אחד

בשן מדריך טיולים וכשיש לו טיולים לאילת והם עוצרים ביטבתה אז מדריכים מקבלים שובר של 30 שקלים לקנות בחנות, אז במקום לפנק את עצמו בשוקו או גלידה של יטבתה, הוא קונה משחקים או הפתעות לבנות

לאחרונה הוא קנה משחק שנקרא "סייסטה" שזה בסגנון של משחק הזיכרון, קצת שונה אבל ממש נחמד, גם כרמל וגם שקד ממש אהבו

• אחת לחודש חודש וחצי אני קונה לו חדש

• תודה

[[[

• לי יש קצת הפרעה בעניין...
    אני כל הזמן מחדשת להם משחקי קופסא.
    ממש יש לי חנות צעצועים בבית

גאיה וקורן שלנו

• אני מחדשת לו משחקים לעיתים די קרובות.
    יש משחקים שנמאסים עליו מהר ויש שהוא לא מפסיק לשחק בהם...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • גם לי יש את אותה ההפרעה ואני קונה לה בלי סוף..לעיתים בהגזמה.
    אז יש לי עוד סטוקים של משחקים שהיא לא פתחה..אבל מרוב שיש לה הרבה היא לא משתעממת אלא בכל תקופה מתקבעת על משהו אחר
  • וואיי... מורני גם לי יש את ההפרעה הזאת...

• בהתאם למצב.
    משחקי קופסא - פאזלים וכד' אנחנו קונים פעם ב.... כי בכל זאת הרמה שלה עולה והיא צריכה איתגור.....
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • בנות תודה רבה

[[[

• גם אני מחדשת להם.... כל פעם שאני מוצאת משחק שנראה לי מעניין אני קונה ושומרת בצד... כשמתחיל לשעמם להם אני פותחת להם משחק חדש
  • לבכור שלי אני קונה כל פעם שהוא מתקדם במשהו או שאני מבקשת ליומולדת או לחנוכה שיקנו לו...אבל לקטן אני לא קונה כי הוא מקבל הכל מהגדול (רק ביומולדת או בחנוכה יוצא שהוא מקבל דברים חדשים לעצמו). וגם עם בגדים ככה למרות שיותר קשה לשמור על בגדים נקיים ואז אני קונה גם לקטן אם צריך.
    אני שומרת על הצעצועים כמו חדשים (בעלי בשוק מזה).
    אני לא קונה כדי לקנות ולמלא ארונות אני שונאת שיש עומס בדברים וגם בגלל העיניין הכלכלי, אם לא צריך, אני לא קונה!
    מה שכן, דברי יצירה (צבעים טושים בריסטולים, דבק...) אני קונה הרבה כי כל הזמן זה מתקלקל, נגמר וכו'
  • מתי שבא לי אני קונה
  • אני קונה מתי שיוצא לי ובחגים ימי הולדת, יש להן כ"כ הרבה משחקים שאף פעם לא נמאס
  • יש לנו הרבה משחקי קופסא...
    כל פעם אריאל משחק במשחק אחד...
    אני משתדלת לחדש לו כל כמה חודשים לפחות משהו אחד...
    עכשיו לדוגמא קנינו לו פאזל רצפה ענק...הוא התחיל להתעניין בפאזלים...
    חוץ מזה הוא נורא אוהב לצייר אז קונים לו דפי צביעה...
    והכי הכי הוא אוהב לשחק כדורגל,אופניים,קורקינט אז משחקים איתו ככה...
  • לי דווקא אומרים להפסיק לקנות
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה