היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אחרי הרבה זמן שלא כתבתי ונסיונות לא מוצלחים המחזור מאחר לי.. הייתי אמורה לפגוש אותו ב1.12 (היה לי סדיר כמה פעמים ברצף.) והחודש הוא לא הגיע.. עברו 6 ימים מאז לחכות עוד ולבדוק??
15 תגובות
עמוד 1
איך את מתאפקת, אני לא יודעת...
sOsHi
גם אצלי מאחר בדיוק כמוך 6 ימים אחרי יומיים ביצעתי בדיקה היא יצא שלילית והוא ממשיך לאחר אני גם לא יודעת האם לבצע בשנית בעוד מספר ימים כי מאוד מוזר
איך את מתאפקת גם אני לא יודעת!
בהצלחה
אני במקומך כבר הייתי עושה 4 בדיקות... חח
חחח אני משתגעת ומשגעת חברות איתי שכבר מתות לשמוע שאני בהריון כדי שאשתוק חח לא רציתי לעשות מוקדם מדי כדי לא להתאכזב שוב אני נהיית מתוסכלת מזה מאוד!! מחר אבדוק ואעדכן.. להחזיק אצבעות!!!!!
בס''ד
בע''ה הריון
אצלי גם מאחר הוא היה אמור לבוא ב4.12 עשיתי בדיקה שלשום בערב יצאה שלילי תעשי עוד יום ככה גמני יעשה ובע''ה רק בשורות טובות
שיהיה חנוכה שמח:)
מעיין. __________________________________[
[url=http://www.zix.co.il/images/891860725.JPG]
קודם כל המון בהצלחה מעיין!! זאת הסיבה שלא עשיתי עד היום כי פחדתי להתאכזב אני כן לוקחת את זה קשה.. היום בערב אני אעבור בסופר פארם ואני מקווה שיהיה לי האומץ לעשות מיד ולא לחכות עוד יום!!
בשורות טובות
שוב אני מפחדת לבדוק ומחכה למחר לבדוק.. קראתי בכל מיני מקומות שהאיחור יכול לנבוע מלחץ, עצבים וגורמים כאלה יכול להיות? כי בזמן האחרון אני באמת הרבה יותר לחוצה ומלאה באנרגיות שליליות לצערי. מה אתן אומרות???
מחזיקה לך המון
בס''ד
בע''ה חיובי היוםם:]] אל תפחדי ה' איתך:] תאמיני והכל יהיה טוב:]]
אני היום יקנה בדיקה ויעשה מחר בע''ה.. מעיין. __________________________________[
[url=http://www.zix.co.il/images/891860725.JPG]
בננות יקרות קרה מה שלא רציתי שיקרה.. אחרי איחור של שבוע בדיוק אחרי שקניתי את הבדיקה ובאתי לעשות.. בלי שום כאב מקדים בא המחזור. האמת שבכיתי כי כבר האמנתי שזה יהיה חיובי אני מניחה שנמתין לחודש הבא
לא נורא מותק כולנו עברנו את זה... בע"ה חודש הבא יהיה החודש שלך
לצערי זאת לא הפעם הראשונה שאני מתאכזבת.. אבל אני נדארת אופטימית לגבי החודש הבא ומקווה מאוד שנזכה כולנו :)