סקר - בחירת שם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך בחרתן שם לבייבי?

אני אתחיל - פשוט בחרנו שם שמצא חן בעינינו - בדקנו מה פירוש השם, אבל בגדול לפי מה שמצא חן בעינינו.

אצל איתמר התלבטנו בין 2 שמות ובדקנו באתר shemli.co.il מה יותר מוצא חן בעינינו (היה שם תיאור אופי לפי הנומרולוגיה).

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
17 תגובות
עמוד 1
  • אני בחרתי לשקד כל מיני שמות שמצלצלים לי יפה ושאני מתחברת אליהם, ואז התקשרתי לנומורולוגית שאני מכירה, נתתי לה את הרשימה והיא אמרה שהשם שקד הכי מתאים לו

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • עלו לנו כמה שמות ששנינו אהבנו
    מוריה הכי אהבנו
  • ברגע שגילינו שיש בת בבטן נכנסנו לאינטרנט לאתרי שמות. כל אחד זרק שם. פעם אני ופעם בעלי. הוא זרק שם, אני אמרתי לא. אני זרקתי שם הוא אמר לא. בסוף שנינו ביחד אמרנו את השם עדן.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אנחנו רצינו שם שיזכיר את סבא של בעלי ז"ל
    לסבא של בעלי קראו רודי ורודי זה שם קצת ישן וכבד לילד שיחקנו עם האותיות ויצא דור
    ובלי קשר דור זה שם שאני אוהבת עוד לפני שחשבנו על זה
    והיה לנו את השם כבר מחודש שביעי
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • ב-2 ההריונות כבר ידעתי עוד מההתחלה איך אני אקרא לבייבי שלי.
    גאיה-פירושה- אמא אדמה , ראיתי בגיל 15 סרט על העיתונאית - גאיה קורן אשר ביימה סרט על החבר שלה שנהרג במלחמה.
    וכ"כ אהבתי את השם שלה , שפשוט כבר ידעתי שלבת שלי אקרא בשם הזה.
    את השם קורן- פשוט היה מוצא חן בעיניי מאוד.
    חיפשתי שם עם משמעות ושהוא לא נפוץ יותר מידי.

• ידעתי כבר במהלך ההריון מה השם שאני רוצה (וכך גם הפעם)

רק אחרי הלידה רציתי לשנות את דעתי אבל בעלי כבר התקבע ולא הסכים וטוב שכך...לא יכלנו לבחור שם מוצלח ומיוחד יותר

הפעם היו לי 2 אופציות ודי ננעלנו על אחת...אני אוהבת את הצליל של השם וגם את האיש שמאחוריו
  • מטעמי פרטיות זמנית, לא יכולה לפרסם את השם של הקטנצ'יק

"מהיום שהיא עוטפת את גופו בזרועותיה
    עד היום שהיא נופלת על כתפיו
    היא אומרת לו מילים שאת פישרן הוא לא יודע
    אבל איך שהוא אוהב שהיא לוחשת לאוזניו

תינוקי, ילדי הקטן
    שים את ראשך בחיקי
    אמא שלך תשיר לך שיר
    שיר אהבה תינוקי..."
  • לי האמת היה הבדל בין מה שרציתי בילדות למה שנתתי לבנות שלי

אני מאז שאני קטנה רציתי לקרוא לבת שלי ימית

כשהייתי בהריון של יובל איך שהתחלתי את ההריון עוד לפני שידעתי מה יש לי רציתי לקרוא לעובר יובל (התאים גם לבת וגם לבן )

אצל שנהב בהריון נידבקתי לתוכנית בערוץ 24 שניקראת "ילדות רעות"
    ויש שם שחקנית מהממת לטעמי שאח"כ ראיתי בכתוביות שקוראים לה שנהב
    וישר נידלקתי

אתר המתכונים שלי :

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8
    יובל ושנהב הנסיכות המקסימות שלי

**
    SHENHAV & YUVAL
  • לעידן בעלי בחר את השם...אני רציתי עומר אבל זה נדחה על הסף
  • נדב - זה היה שם שרציתי מזמן עוד לפני שהתחתנתי אפילו .. בעלי זרם מההתחלה.
    יאיר - שכנעתי את בעלי כל ההריון שזה יאיר (למרות שבהתחלה הייתי בטוחה שזאת בת ורציתי את השם נעמה)... בעלי קצת התנדנד וניסה למשוך לכיוונים של יונתן או יובל.
    בסוף הגענו יום לפני הברית לקופ"ח (כי לנדבון היה חום) ואז ניגשתי להוציא כרטיס מגנטי ליאיר ושם הודעתי לבעלי ולפקידה שקוראים לקטן יאיר
  • לגבי מוריה - אני רציתי מההתחלה מוריה (תמיד התחברתי לשם הזה) ובעלי רצה תהילה (ע"ש אמא שלו שקוראים לה גלוריה). אני לא רציתי על שם אף אחד.
    הכי מצחיק כשגיסתי לקחה ספר שמות ואמרה לי אני אדפדף ואת תגידי סטופ ואח"כ אני אעביר אצבע ותגידי סטופ - יצא מוריה
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • מעין -
    כל ההריון לא היה לנו מושג איזה שם, לא היה אפילו דיון אם כן או לא...
    שבוע לפני הלידה בלילה, ברגע של נים-לא-נים עלה לי השם "מעין" הסתובבתי איתו במשך יומיים, בדקתי - וככל שבדקתי יותר כך אהבתי יותר - הדפסתי לאישי היקר את פירוש השם מהאתר מוריה (ז"ל, היה אתר מעולה ואיננו עוד), רשמתי לו בכתב יד "איך השם הזה?" וכמו עד אז הוא אמר ש"נראה כשהיא תיוולד אם יתאים לה"ואז היא נולדה, ואני בכלל לא ראיתי אותה - רק שאלתי אם השם מעין מתאים לה - והסכמנו שאנחנו מאחלים לה שתמצא בתוכה את מעין הכוחות שיעזרו לה לחיות ולגדול ולצמוח.

יובל -
    היה קשה, רציתי משהו עם "ע" ו-"נ" - גם פתחתי על זה שרשור.
    ואז החלטנו שהולכים על שמות מים ומהם הכי מצא חן בעיננו יובל - למרות שלא רצינו בהתחלה שמות דו=מיניים, וכמה ימים לפני הלידה החלטנו על מיכל, אחרי הלידה אחי התייעץ עם רב (עפ"י בקשתנו כמובן) והרב אמר בשום פנים ואופן לא מיכל שזה שם רע בשבילה, אז חזרנו ליובל שנאמר עליו שהוא שם מצויין עבורה.
    והיא כזאת פל-פל בלי דגש בפ'
  • איזה מדליק

• אז ככה
    עמית זה היה מאוד קל - יש לי קרוב רחוק מהמשפחה שקוראים לו עמית והוא חתיך בטירוף וזכרתי את זה מאז שאני ילדה והחלטתי שעמית זה שם של חתיך חוץ מזה מאוד אהבתי את הצליל של השם וגם אם עמית היה בת זה היה השם

עידו- אז ממש לא התחברתי לשום שם ממש ממש לא היה שום דבר שרציתי אז נתתי את זכות הבחירה לבעלי ועכשיו אני מאוד אוהבת את השם

חוץ מזה כיוצאת גאה של חיל האוויר אצלי יש עוד קריטריון "שם של טייס" -
    עמית מולדובן ועידו מולדובן שניהם שמות מתאימים לטייסים אז גם מהבחינה הזאת הם עברו
    [URL=http://www.eliad.org]
  • קודם כל החתימה מהממת והילדודס יפייפיים.
    אריאל- רצינו שם שנשמע אותו דבר גם בשפה אחרת אבל שיהיה ישראלי וגם שאלנו חברה שהיא נומרולוגית.
    רואי- רצינו רועי/רואי כי אני מאוד אוהבת את השם ורואיקי בחר לבד את השם שלו עם עזרה מאימי ז"ל. הוא היה במצג פנים ובאותו רגע ידעתי שזה רואי ב-א' ורק אחרי הברית ירד האסימון ש: לאמא שלי קראו מירה ו-MIRA בספרדית זה תראה שורש ר.א.ה ......
    מתן= מתנה כשמו כן הוא
  • אצל אודיה - לא ידענו מה יש בכלל עד הלידה ואיך שהיא יצאה היתה לי לידה לא קלה מבחינת התהליך לא מבחינת כאב יצא לי השם אודיה מהפה כל פעם שהנקתי אותה זה מה שיצאה לי בעלי שאל את הרב והוא אמר לנו משהו על נבואה שלאחר הלידה ולכן קראנו לה כך

אברהם - על שם סבא של בעלי
    לאחרון - יש לו שם אבל את השם שקראו לו בברית אנחנו עדיין מחפשים את האיש כי מהלחץ שכחנו להגיד את השם שרצינו
  • לאופק היה שם עוד לפני שנקלט.... כשהחלטנו על נסיונות להרות דיברנו גם על שמות וזה שם שבעלי הציע ומאוד אהבנו.

רום- כשהייתי בחודש 5 בערך היינו באילת- הייתי עם אופק בחוף ובעלי היה במועדון צלילה צמוד והתכונן לצלילה. פתאום הוא בא אלי ואומר: "יש לי! רום!" לא הבנתי מאיפה זה בא לו- אז הוא הסביר שפגש איזה בחור במועדון שקוראים לו רום והוא כולו מרשים כזה וחתיך וככה הוא רוצה שהעובר יהיה. התלבטתי עד הלידה כי לא הייתי סגורה על השם אבל גם לא היה לי שם אחר להציע...אז הסכמתי. מעולם לא ראיתי את אותו הבחור רום מהמועדון צלילה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה