שאלה לגבי בדיקת הריון!!! עזרה דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם אני חדשה פה ומאוד נהנת
    יש לי שאלה אני הייתי נוטלת גלולות תקופה ארוכה מאוד בערך כ-4 שנים אני הפסקתי את השימוש בהם ליפני כ3 חודשים, בחודש הראשון בלי גלולות הוסת הקדימה לי ב-2,בחודש השני המחזור איחר לי ב3 ימים בצעתי בדיקה יצא שלילי והחודש הוסת מאחרת ב5 ימים ביצעתי בדיקה ביום השלישי לאיחור ויצא שלילי,יתכן שיש הריון ומאחר וההורמון נמוך לא רואים האם לבצע בדיקה נוספת ומתי? או האם לעשות בדיקת דם? עוד שאלה נוספת ייתכן שהבדיקה הנוספת תיצא שלילית ויש הריון,???
    י גיסתי עשתה בדיקה אחרי יומיים ויצא לה שלילי אחרי 3 ימים נוספים יצא לה חיובי.תודה לכולםםםם
5 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי תחכי שבוע ואז תעשי בדיקה נוספת.
    לי איחר בשבועיים, עשיתי שתי בדיקות ובסוף קיבלתי... :(
    יש המון סיבות לאיחור חוץ מהיריון
    אני מקווה שאצלך זה אכן היריון
  • אחרי תקופה ארוכה עם גלולות בדרך כלל לוקח למחזור כמה זמן להיות סדיר.. אז אין לדעת.. מציעה לך לחכות עוד שבוע ואם לא קיבלת (ומקווה בשבילך שלא תקבלי) אז ישר תעשי בדיקת דם..

• תחכי עוד כמה ימים ואם עדיין מאחר תעשי שוב בדיקה
    בהצלחה
  • תודה לכולם על התשובות לשאלה עזרתן מאוד, ומקווה לא לראות את דודה לולה {וסת} חחחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה