היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גאיה כבר בת שלוש ותשעה חודשים. והיא לוקחת מוצץ רק בלילה. איך גומלים אותה מהמוצץ? היא כל הזמן אומרת לי שהיא כבר גדולה והיא לא צריכה מוצץ אבל שמגיע זמן ההשכבה היא פשוט לא יכולה להרדם בלעדיו...
פשוט תקחי לה אותו אם היא החליטה שלא רוצה אז לא לתת לעשות טקס השכבה רגיל ולנסות להרדים אותה בלי המוצץ תגידי לה שאם היא תישן כל הלילה בלי מוצץ בבוקר הפיה תביא לה הפתעה במקום המוצץ שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
יונתן גם "ג'אנקי" של מוצץ. ניסינו פעם אחת לגמול אותו בהריון שלי והיה סיוט אז חזרנו... אשמח לשמוע על פתרונות
אם היא אומרת את זה תני לה עוד קצת וזה יבוא ממנה חבל שתלחמי איתה
אני הצלחתי לגמול את גל חודש לפני גיל 3
כיוון שאיני רואה את הכתוב בהודעות שלך אני מניחה שתגובות אז זה צריך לדעתי להגיע ממנה כשדביר החליט החלטה ואמר שהוא זורק לפח זה פשוט עם כולםםםםםם נזרק לפח והוא מבחינתו ידע שזהו אין הם לא חוזרים יותר מי שנזרק הלך.
אי אפשר לבלבל אותם צריך לתמוך ולא להשאיר מוצצים בסביבה שייגרו אותה לחזור או לדעת שיש אי שם בארון עוד אחד ואפשר להיתעקש עליו שירד לפה שלה. ...................
.......................
.................
אנחנו גמלנו את שילה בגיל 3.5.. אחרי הרבה חפירות, הוא הפנים שהוא גדול, שזה מפריע לו לשיניים, שזה לא יפה.. אבל זה היה סיוט! הוא זרק את המוצץ לשירותים והוריד את המים, בערב שבת.. לא היו לנו בכלל מוצצים ספייר, ועברנו שבת סיוט ממש. זה היה כמו קריז של נגמל מסמים או משהו. הוא היה עצבני, השתולל, לא ישן טוב. ככה זה היה יומיים, אח"כ מרוב כל המתנות שהוא קיבל הוא שכח.
אחרי שבוע בערך הוא ביקש שאני אקנה לו מוצץ חדש.. שבוע!! כנראה זה היה לו ממש קשה..
אחרי זה אמרתי שאת הודיה אני גומלת רק כשהיא בטוח שלמה עם זה, מצידי שזה יהיה בגיל 5!! ולא אכפת לי מכל הדודות והסבתות שיש להן מה להגיד!!!
הבן שלי בן שלוש + וגם נרדם רק עם מוצץ לא יודעת איך לגמול, מקווה שיגמל לבד You're my heart, you're my soul
החלטנו שלא ניגמול את מעין עד שזה לא יבוא ממנה, מהעבר נוכחנו לדעת שרק כאשר משהו בא ממנה - בזמן הנכון לה - הוא קורה, יש קשיים אומנם - אבל הרבה פחות מאשר אם זה בא מאיתנו. ד"א - לשתיהן יש מוצצים, לשתיהן יש של גילאי 0-3 חוד', לא החלפנו מעולם את הגודל.
נ.ב שמתי לב למשהו מוזר מאוד - בכל התמונות של ילדייך המדהימים - אין ולו תמונה אחת לרפואה של אמא שלהם, אז או שהם וירטואלים
גאיה וקורן שלנו
אני יודעת שלי אין
גאיה וקורן שלנו
מצחיק שכתבת את זה עכשיו כי בדיוק אתמול בעלי החליט שזהו הוא לא רוצה שעמית יקח יותר מוצץ וגם עמית לוקח מוצץ רק בלילה אני רציתי לחכות קצת מהסיבה שעידו רק נולד ולא רציתי לעשות יותר מידי שינויים אבל בעלי התעקש אז אתמול היה הלילה הראשון בלי המוצץ עכשיו אצלנו כמעט 7 בבוקר ועמית עדיין ישן את הלילה הראשון בלי המוצץ אז ככה מה שצריך לעשות זה פשוט ברגע שהיא אומרת לך את זה ללכת לפח פיסית ולתת לה לזרוק את המוצצים בעצמה וזהו מאותו הרגע אין מוצץ כשהיא תבקש להגיד לה את זוכרת שזרקת את המוצץ לפח אין לנו אותו יותר וזהו ככה אגב עשינו עם הבקבוקים של עמית וזה עבד מעולה עם המוצץ היה מצחיק כי אתמול בלילה עמית ביקש אותו וכשהסברנו לו שאין כי הוא זרק אותו לפח הוא התחיל לתת לנו כל מיני תירוצים מוזרים למה הוא צריך את המוצץ זה היה ממש מצחיק ואז הוא שכב ופתאום התחיל לבכות ואמר שמשהו שרט אותו במיטה וממש בכה ואז שאלנו מה אנחנו יכולים לעשות לתת לו מים או נשיקת קסמים אז הוא אמר "מוצץ" זה היה כזה מתוחכם הוא לא נשרט ולא כלום הוא בדק אותנו אם באמת אין מוצץ וכשהבין שאין הלך לישון לי אישית היה קצת קשה אבל בעלי היה נחוש בדעתו ונראה לי שעמית נגמל ממוצץ [URL=http://www.eliad.org]
אנחנו עדיין עם...
אצלנו זה הדבר הנכון. מה שבטוח (בטון פולני כמובן) לצבא היא תלך בלי מוצץ
מירית
איזה כיף! תעדכני דיווחים גם מהיום בלילה שיהיה בהצלחה.
ענברוש-
גאיה וקורן שלנו
עינברי, גם אני באמונה הזו
היי מורני אז ככה עמית התעורר ניסה לבקש חזרה את המוצץ אבל הזכרנו לו שזרקנו אותו לפח והמשאית זבל לקחה אותו והוא היה בסדר עם זה אחכ ובגן הוא זרק בבוקר את המוצץ האחרון שהיה לו שם וישן בצהרים בלי
אז זהו נראה לי שנגמלנו תוך 24 שעות [URL=http://www.eliad.org]
אמילי נגמלה לפני איזה חצי שנה (תפסתי טרמפ על מקרה שהיא פשוט נרדמה בלעדיו)
ליאן נגמלה לפני גיל שנתיים אבל היא התחילה לקחת מוצץ אחרי גיל שנה. ונאור גמל אותה כי אני עבדתי לילות. הוא היה מסכים רק בשינה ואחר כך הוריד לה לגמרי... לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"