שלום!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חדשה כאן....

את האמת אני בלחץ מכול העניין שלרשום דברים ... אבל אולי זה יעזור?.

אני נשואה כבר שנה פלוס .... בחודשים הראשונים לא רצינו ילדים והיינו משתמשים באמצעי הגנה לאחר חודשיים {אפילו פחות} החלטנו שעכשיו אנחנו רוצים לנסות להביא ילד .. בהתחלה לא היתרגשתי שאני לא ניקלטת וההפך קיבלתי את זה בהבנה גדולה הייתי אומרת לעצמי..{לא נורא הקב"ה עדיין לא רוצה שאני יהיה אמא כי זה לא הזמן}. אבל כשעברה השנה היתחלתי להילחץ ולא להבין למה אני לא ניקלטת.. הלכתי לרופא נשים אשר עשה לי בדיקה ואמר לי שייש לי שחלות פוליציסטיות ..שבאמת אני לא מבינה מה זה? .... והאם אני יכולה להיכנס להריון בלי לקחת כול מיני הורמונים לגוף ... אני רוצה להיכנס להריון טיבעי.. בזמן האחרון אני התחלתי להיות עצבנית וקשה ולא מובנת לעצמי ...אולי זה בגלל הגלולות שלקחתי לפני שלוש שנים??....
    אני לא יודעת?..... אני כבר מיואשת..?

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
4 תגובות
עמוד 1
  • הי,
    לפי מה שראיתי פה, בנות עם שחלות פוליציסטיות נקלטות להריון לא פחות מהבנות שאין להם את הבעיה הזאת. את לא צריכה להיות עצובה בגלל זה. הרפואה היום עושה ממש פלאים, אז תסמכי על הרופאים. ישנם טיפולים מאוד יעילים.
    את האמת, אני לא יודעת בדיוק מה זה שחלות פוליציסטיות...זה כאשר הוסת מאחר או לפעמים לא בא בכלל?

• היי, מקווה שהשהות שלך כאן תהיה קצרצרה..
  • איזה כדורים בדרך כלל נותנים בשביל שחלות פוליציסטיות??.

בעזרת ה' נעשה ונצליח...

• נותנים איקקלומין בדר"כ
    מתחילים ממינון נמוך רואים איך את מגיבה ובהתאם משנים את המינון.
    אני נקלטתי להריון עם איקקלומין והזרעה ראשונה (ההריון נפל אבל זה בלי קשר)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה